het-inclusieve-volwassen-speelgoed-voor-de-slaapkamer
het-inclusieve-volwassen-speelgoed-voor-de-slaapkamer

Het inclusieve volwassen speelgoed voor de slaapkamer 

Een seksspeeltje wordt vaak alleen down under gebruikt. Maar het kan op meerdere plekken op jouw of je partners lichaam stimulerend zijn. Het menselijk lichaam beschikt namelijk over veel erogene zones. Bijvoorbeeld de tepels, nek, oren of dijen. Erogene zones zijn persoonlijk en subjectief. Zo kunnen sommige mensen het heel fijn vinden als de achterkant van hun knieën wordt aangeraakt. En andere vinden het helemaal niks als er aan de oren gesabbeld wordt. Ontdek hoe jouw speelgoed je naar een nog beter hoogtepunt brengt.

Staan en speelgoed

Grote kans dat jij vaak liggend in de slaapkamer met je speelgoed speelt. Veel mensen weten niet dat juist staand masturberen eigenlijk prettiger is. Op deze manier stroomt er namelijk meer bloed naar je sexy parts. Dit maakt orgasmes nóg intenser. Probeer het maar eens uit!

Het perfecte team

Met de vibrerende cockring van LELO, de TOR™ 2, genieten jij en je bedpartner van de spannendste avonturen. Deze ring past bij alle maten, en dus ook om voorbind dildo’s, dubbele dildo’s of een vibrator. Dit speeltje is dus ook geschikt voor een individueel spannend avontuur.

LELO staat voor zelfzorg en seksueel welzijn

Trio met het LELO speelgoed

LELO’s nieuwe Tiani ™ Harmony, is te besturen met de LELO-app. Dit maakt het speeltje ideaal om te gebruiken tijdens de seks met je bedpartner. Tijdens de penetratie kan een van jullie de vibrator vasthouden. Bij vrouwen zorgt het voor clitorale stimulans. Bij mannen raakt dit speeltje het supergevoelige perineum. Zo zijn jullie een perfect trio! Probeer het eens in doggy stand of in lepeltje-lepeltje. Jullie kunnen ook tegelijkertijd masturberen en elkaars speeltje besturen.

Met kegels spelen is hot!

Voor deze workout hoef je je bed niet uit. De kegeloefeningen zijn weer helemaal hot and happening! Met de LELO Beads verstevig je de bekkenbodemspieren, waardoor orgasmes nog intenser worden. Bovendien krijgt het libido ook een flink boost.

Wil je meer lezen over gadgets en lichaam? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.