hoe-je-als-man-je-relatie-weer-spannend-maakt
hoe-je-als-man-je-relatie-weer-spannend-maakt

Hoe je als man je relatie weer spannend maakt

Je hebt volgens jou best wel een fijne relatie met je vriendin. Maar laatst ving je wel een flard van een gesprekje op van haar met één van haar vriendinnen dat ze het jammer vond dat jullie het niet zo vaak meer deden (seks). Je had al gezien dat ze er wat minder goed uitzag. Een beetje moe en terneergeslagen. Tijd voor spannende actie!

Met seksspeeltjes kun je samen langer genieten van seks. Met een penisring houd je jouw erectie langer vol en op die manier kan dit seksspeeltje jullie seksleven behoorlijk verbeteren. Als je jouw vriendin extra wil laten genieten, kun je één van die vibrerende cockringen online kopen. De cockring zorgt ervoor dat je erectie steviger is en langer duurt. Leuk voor jezelf en ook voor je dame. Het is een fijn speeltje voor samen.

Werking

De werking van een penisring is heel simpel. Je brengt de ring aan om je slappe of half slappe penis. Zodra jouw penis in erectie komt en hard wordt, komt de ring er strak omheen te zitten. De ring zorgt ervoor dat het bloed niet of moeilijk je penis verlaat waardoor hij stevig blijft. Dit is geen onverantwoord of eng gedoe, seksuologen en artsen staan helemaal achter het gebruik van een cockring. Je kunt de penis ring ook achter de balzak aanbrengen voor een nog opwindender gevoel en een extra stimulatie.

Het plaatsen

Je kunt de penisring op verschillende manieren dragen. De meest gebruikelijke plaats is aan de schacht van de penis. Dus helemaal tegen je lichaam aan voor je balzak. Het is handig een beetje glijmiddel aan te brengen aan de binnenkant van de cockring. Vervolgens kun je ring om je slappe of nog niet helemaal harde penis schuiven. Als je al een verstelbare ring hebt gekocht, kun je hem ook om je harde penis schuiven. Schuif de ring dan helemaal naar de basis tot een het schaamhaar, zeg maar. De ring gaat vanzelf strak zitten als je een erectie krijgt. Als je heerlijk bent klaargekomen en je penis weer slap is, kun je de cockring er weer voorzichtig afschuiven. Houdt tijdens de penetratie de penis ring om. Zo blijven jij en je vriendin langer genieten van je stijve penis tijdens de seks. De vibrerende ring werkt hetzelfde en plaats je op dezelfde manier. Zorg er wel voor dat het vibrerende deel boven zit. Die stimuleert de clitoris van je vriendin dan lekker.

Kom maar op met die seks

Tot zo ver dit artikel over hoe je seks spannender maakt. Ontdek meer seksueel nieuws op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.