kies-met-deze-tips-de-vibrator-die-bij-je-past
kies-met-deze-tips-de-vibrator-die-bij-je-past

Kies met deze tips de vibrator die bij je past

Met seksspeeltjes til je je seksleven naar een nieuw level. Hartstikke fijn voor jezelf, maar ook voor je partner. Je vingers, je tong, je penis; je hebt al erg veel in huis om van elkaar te genieten. Maar met de aanschaf van een vibrator (en jaaa, doen!) zijn jullie niet meer te stoppen.

Een vibrator, vibo, vibo… Bij het kopen van een vibrator gaat er een wereld voor je open. Ze zijn er werkelijk in alle kleuren, maten en modellen. Gaan jullie voor mooi, effectief, fluisterstil of all of the above? Geen idee waar je moet beginnen? Wij hebben de tips voor je!

Een vibrator! Maar waarvoor?

Allereerst is het belangrijk dat jullie bedenkten waarvoor de vibrator gebruikt gaat worden. Wat vindt je fijn? En wat zijn de verwachtingen van je partner? Dat kan voor iedereen anders zijn. Gaan jullie de vibrator bijvoorbeeld samen gebruiken tijdens de seks? Of liever alleen tijdens het voorspel?  

#1 Stimulatie voor de clitoris

Vrouwen zijn er fan van! De clitoris stimulators of luchtdruk vibrators zijn uitwendige vibrators die focussen op het gebied rondom de clitoris Met verschillende standen zijn ze opwindend, prettig en prikkelend.

#2 Vaginale stimulatie

Niet iedere vrouw is alleen fan van clitoris stimulatie. Er zijn ook veel vrouwen die vinden dat vaginale stimulatie een absolute must is. In dit geval kies je voor een vibrator met vaginale stimulatie. Deze grotere exemplaren zijn hoe dan ook een leuke toevoeging in het nachtkastje.

#3 Wandvibrator

Een wandvibrator is eigenlijk een massageapparaat voor je nek en schouders. Het duurde alleen niet lang voordat vrouwen erachter kwamen het ook zorgde voor dat je er super orgasmes.

#4 We-vibe

Absoluut het meest populaire model voor koppels is de We-vibe. Met deze duo vibrator zijn er ontelbaar mogelijkheden . Zo kan je hem bijvoorbeeld dragen tijdens het vrijen.

Let op het materiaal

Het allerbelangrijkste van je nieuwe vibrator is dat de aankoop veilig is voor je lichaam! Ben je allergie’s voor bepaalde materialen? Vermijdt deze dan altijd. Maar ook als je niet allergisch bent kunnen sommige materialen voor nare na-effecten zorgen. Voorkom bultjes, uitslag, pijn en jeuk door extra te letten op het materiaal van het nieuwe speeltje. Ga voor veilige materialen zoals siliconen, metaal of glas.

Check de verpakking

Het verkopen van seksspeeltjes, je kan er soms om lachen. Soms kom je zelfs nog verpakkingen tegen met een naakte vrouw of man. In dat geval zeggen wij; no go! Als de verpakking er goedkoop en ordinair uit zien, zijn de speeltjes in de verpakking vaak niet beter. Ga eerder voor een vibrator met een discrete of informatieve verpakking die wat aan je verbeelding over laat.

Lees eerst de online reviews

Misschien een beetje ongemakkelijk om te lezen , maar oh zo handig. De verkooppraatjes van vibrators kunnen je heel wat beloven. “Binnen 30 seconden een orgasme”, ” hierna nooit meer iets ander”, neem de beloftes met een korreltje zout. Ga altijd online op zoek naar een onafhankelijke sekstoy-reviewer. Het vinden van jou ideale toy kost misschien daardoor wat extra moeite, maar dat is het zeker waard!

Spelend genieten met je partner of alleen? Enjoy goodlife!

Meer liefde en seks? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.