ontdek-de-wereld-van-seksspeeltjes
ontdek-de-wereld-van-seksspeeltjes

Ontdek de wereld van seksspeeltjes

Wil jij een pittig artikel lezen over hoe jij het nog spannender maakt in de slaapkamer? Lees dan vooral verder. Want we gaan flink de diepte in op een wel heel bijzonder onderwerp: seks.

[divider]Seksspeeltjes voor mannen[/divider]

De wereld van seksspeeltjes gaat vele malen dieper dan dildos, masturbators en vibrators. Nu ook BDSM steeds meer mainstream is, zijn alle grenzen al een beetje opgezocht en is bijna alles op erotisch gebied al ontdekt. Toch is het nog zo dat mannen en vrouwen maar weinig buiten hun comfort zone gaan onder de lakens en vast blijven zitten in hun vaste seksuele bezigheden. Er wordt soms een uitstapje gemaakt naar een onderdeel van BDSM tijdens de seks of er wordt een seksspeeltje gebruikt, maar daar houdt het in de meeste gevallen ook wel bij op. Dit terwijl er bijna oneindige manieren zijn om jezelf of je partner nog meer te verwennen in bed. Op een aantal van deze seksspeeltjes mogelijkheden wijzen wij je graag door een aantal interessante speeltjes uit te lichten. Wie weet brengt je dit op ideeën en breng je de spanning onder de lakens weer terug.

Samen genieten van koppel seksspeeltjes

Merk je dat je samen met je partner niet meer volledig geniet tijdens de seks of zijn jullie toe aan nieuw elan? Koppel seksspeeltjes bestaan al een tijdje, maar dit waren tot twee jaar geleden een beperkt aantal met maar weinig functies. Tegenwoordig zijn er qua seksspeeltjes voor koppels vele mogelijkheden om samen een spannend element toe te voegen aan seks. Maar wat zijn deze mogelijkheden en wat kan het betekenen voor jouw seksleven?

Het overgrote deel van de seksspeeltjes die door stelletjes samen gebruikt kunnen worden, zijn de koppel vibrators. Deze plaats je voor de seks in de vagina. Zodra de man de vrouw penetreert ontstaat er een vibratie patroon die de vagina en de penis stimuleert. Dit zorgt voor een intense verwennerij van de meest gevoelige plekjes. Deze koppel vibrators zijn ook beschikbaar in luchtdruk variant. Werkt hetzelfde alleen dan op basis van luchtdruk, een erg lekker gevoel voor hem en haar.

Lange afstandsrelatie?

Er zijn zelfs koppel seksspeeltjes die speciaal ontwikkeld zijn voor lange afstandsrelaties. Eenvoudig gezegd communiceert de vibrator van de vrouw met de masturbator van de man, waardoor deze (ook al zitten jullie aan de andere kant van de wereld) jullie simultaan verwennen door dezelfde impulsen. Erg spannend en een leuke manier om ook al zitten jullie ver van elkaar toch te genieten van de spanning en intense orgasmes.

Ervaar een nieuw soort genot met anale seksspeeltjes

Over anale seks hangt, tot de dag van vandaag, een soort van taboe of schaamte als je toegeeft dat je van anale seks houdt. Dit is erg zonde, maar daar zal zo 1 2 3 niks aan veranderen. Gelukkig beslist iedereen voor zichzelf hoe hij of zij wilt genieten van seks en op welke manier. Zeker voor beginners kan er nog een hoop onduidelijkheid zijn over manieren om anale seks te beleven. Het eerste stapje is vaak het gebruik van vingers om de anus te stimuleren en zo te ontdekken of je het fijn vindt. Het gebruik van anale seksspeeltjes kan tevens een goede manier zijn om het anale spel uit te breiden en te experimenteren met de vele mogelijkheden hierin. Anale seksspeeltjes kunnen zowel door singles als mannen en vrouwen in een relatie gebruikt worden. Wil je eens ervaren of anale seks een leuke toevoeging is? Zoek online eens naar anale speeltjes en ontdek of er iets leuks voor je tussen zit. Experiment & enjoy goodlife!

Wil jij meer nog meer over seks lezen? Houd dan lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife goed in de gaten.