real-love-dolls-niet-van-echt-te-onderscheiden
real-love-dolls-niet-van-echt-te-onderscheiden

Real Love Dolls: Niet van echt te onderscheiden

Real Love Dolls, ook wel sekspoppen. Je kent ze vast wel! Vaak vind je ze op een vrijgezellenfeestje of in een comedy-film, maar voor veel mensen is een seksdoll een echt uitkomst. Zo zien we grote online gemeenschappen zoals het The Doll Forum die een hele andere kijk hebben op hun poppenbezit. Voor hen draait het vaak zelfs minder om de seks, en meer om de gezelschap. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom mensen graag een pop. Sommige hebben sociale angsten waardoor een sekspop veiliger aanvoelt dan een partner, anderen hebben geen tijd om een relatie te onderhouden en er zijn talloze mensen die echte steun vinden in hun pop.

De nieuwste trend

Een vrouw op maat laten maken? Tegenwoordig is dat niet ondenkbaar. Steeds meer mensen laten hun fantasieën uit op een pop. Licht, donker, groot, klein, man of vrouw, alles is mogelijk! Cool of niet, het hebben van een sekspop is steeds populairder.

Sekspoppen in corona-tijden

Seksspeeltjes zijn tijdens deze coronacrisis populairder dan ooit. Of het nu gaat om een simpele dildo, een vibrator of een volledige seksdol, sinds de uitbraak van het Covid-virus is de vraag naar speeltjes enorm gestegen. Zo kan voor webshops als EasyToys en Pabo.nl hun omzet rondom deze producten niet meer stuk.

De levensechte ervaring

Of je nu een pop koopt als hebbedingetje of als upgrade van je huidige speeltje, een real love doll geeft een levensechte ervaring. De dolls zijn gemaakt van synthetisch rubber, waardoor het zacht en super elastisch aanvoelt. Je krijg ze een real feeling experience. Ook kun je ze in alle menselijke richtingen bewegen. Hierdoor kun je al je seksuele gedachten erop los laten. Met een gewicht van ongeveer 60 kilo en een mond, vagina en anus van ongeveer 10 centimeter, is het alsof je met een echt vrouw in bed ligt.

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen rondom sekspoppen, enjoy goodlife!

Wil jij meer weten over seks, sekspoppen of andere toys? Enjoy the experience!