Veilig-vrijen-met-spannende-condooms
Forewer

Veilig vrijen met spannende condooms

Soms doe je het met, soms zonder, maar waarom zou je niet altijd veilig vrijen. In plaats van het condoom te zien als iets wat maar moet, kun je het condoom juist benaderen als één van de vele middelen om je avond met je partner nog sensueler te maken. Ofwel, veilig vrijen met spannende condooms! Om dit te bereiken is het echter belangrijk dat het condoom dat je kiest de juiste eigenschappen bezit die passen bij jou en jouw partner. Op condoomfabriek.nl vind je een gigantisch aanbod om het komende jaar eens lekker mee te gaan experimenteren. Ontdek het ultieme condoom dat seks nog beter zal maken voor jezelf en je partner!

Veilig vrijen

Seks is genieten. In ‘the heat of the moment’ gaan jij en je partner helemaal in elkaar op. Aan deze intieme momenten wil je op een fijne manier terug denken. Gebruik daarom als man een condoom en als vrouw de pil, om zo een SOA of ongewenste zwangerschap uit te sluiten. Ja, het is ergens best uitdagend om onveilige seks te hebben, maar voorkomen is beter dan genezen, niet dan? Met het juiste condoom is beschermde seks verre van vervelend. Een goed condoom is geen verplichting, het kan juist dienen om de seks meer plezierig te maken voor zowel man als vrouw.

Ontdek het juiste condoom

Voor een plezierige ervaring is het allerbelangrijkst de maat van het condoom. Door de juiste maat te selecteren voorkom je onnodig gestuntel met het condoom. Nadat je deze absolute turn off hebt vermeden, is het tijd om te denken aan hoe je het beste condoom kunt uitkiezen om de seks zo spannend mogelijk te maken. Denk hierbij aan variaties in kleur, geur, smaak, vorm of glijmiddel. Het is belangrijk om bij deze stap met je partner te communiceren om zo te ontdekken wat jullie beide het opwindendste vinden.

Spannende condooms

Tegenwoordig heb je dus genoeg variatie in condooms om eindeloos mee te experimenteren. Klinkt allemaal goed, maar waar vind je ze dan? Condoomfabriek.nl heeft één van de grootste assortimenten aan condooms. Groot genoeg om jou en je partner herhaaldelijk tot in de late uurtjes bezig te houden. De condooms van condoomfabriek.nl zijn snel te bestellen en worden verzonden in een geheel discreet bezorgpakketje! Een tal van merken geeft je een ruime keuze, zodat jij het condoom vindt dat bij je past. Verras je partner en breng meer spanning en romantiek in jullie seksleven.

Glow in the dark

Het Glow In The Dark condoom heeft een erg opvallend special effect. Dit condoom geeft namelijk licht in het donker! Ontworpen om op te lichten in je verduisterde slaapkamer en veilig te kunnen vrijen. Hou het Glow in the Dark condoom even in het licht voordat je het licht uit doet zodat deze bijzondere beschermheer zichzelf kan opladen. Doe het om en geniet op een geheel nieuwe manier samen met je partner.

En dames, nu raak je hem zeker niet meer kwijt!

Wingman

Het Wingman condoom is revolutionair. Met één hand, en in slechts een aantal seconden om te doen! Niet voor niets heeft dit Condoom de prestigieuze IF Product Design Award 2014 gewonnen! Het helpt tenslotte menig man uit de brand op de meest belangrijke momenten.

Benieuwd hoe dit werkt? Haal het condoom uit de folie, pak het vast aan de ”Wingman vleugels”, afrollen en met een snelle beweging, de vleugels verwijderen. Ready, set, GO.

Noppen

Condooms met Noppen zorgen voor een fijne sensatie, anders dan een standaard condoom! Het zal vooral voor de vrouw anders voelen, verras haar met nieuwe sensaties die gegarandeerd voor een fijne, intieme avond zullen zorgen. Naast noppen kun je voor de variatie natuurlijk ook een condoom met ribbels kiezen.

Elk een unieke ervaring, elk op een andere manier genieten

Aardbei

Houdt je partner wel van een smaakje? Dan is dit condoom iets voor jullie. Dit condoom heeft een anatomisch model en is voorzien van een heerlijk zoete aardbeismaak. Verras je partner met dit condoom als extra ’toetje’ en deze zal er geen genoeg meer van krijgen!

En ja, meer smaken zijn verkrijgbaar.

Dat is natuurlijk nog niet alles. Op de website van condoomfabriek vind je het volledige assortiment met nog meer variaties.