verras-je-vriendin-met-een-wel-heel-spannend-speeltje
verras-je-vriendin-met-een-wel-heel-spannend-speeltje

Verras je vriendin met een wel heel spannend speeltje

Ben jij nog op zoek naar een innovatief cadeau voor je vriendin? Iets waar jij misschien zelf ook nog eens indirect van kunt genieten? Een seksspeeltje cadeau doen kan een hele leuke verrassing zijn. Sommige vrouwen zijn namelijk tè verlegen om zelf een vibrator te kopen. Vaak hebben zij nog geen idee wat een sextoy hen kan bieden. Voordat je dit cadeau doet, moet je natuurlijk wel van te voren weten of je partner het kan waarderen. Zo ja, dan stop bij deze maar je zoektocht. Want wij hebben de perfecte vondst. Dit speeltje is net als jij, een echte womanizer!

Het Womanizer speeltje

De Womanizer is het allereerste luchtdruk seksspeelgoed op de markt. Dit wonderlijke speeltje is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. In tegenstelling tot veel andere vibrators vibreert dit apparaat niet. Het stimuleert de clitoris op een hele andere manier. Namelijk door middel van een zacht vacuüm en luchtdruk golven. Hierdoor neemt de bloedtoevoer naar de clitoris snel toe. Hierdoor raakt een vrouw binnen korte tijd snel opgewonden.

Verschillende standen

De Womanizer heeft maar liefst 12 verschillende standen. De Premium variant beschikt ook over een AutoPilot en Skin Detection functie. Bij de AutoPilot functie schakelt de Premium zelf tussen verschillende standen en bouwt de spanning langzaam op. Deze functie is in te stellen in 3 verschillende intensiteiten. De Skin Detection functie zorgt ervoor dat het speeltje pas aangaat bij contact met de huid. Hij gaat ook vanzelf uit wanneer er geen lichamelijk contact is.

Verwen je vriendin met deze ultieme sextoy, enjoy goodlife!

Womanizer bestellen

Je wilt natuurlijk niet dat de postbezorger of je vriendin ziet wat jij besteld hebt. Daarom zit het speeltje verpakt in een blanco doos. Op het verzendlabel staat enkel jouw adres. Niemand kan dus vanaf de buitenkant zien waar het pakketje vandaan komt. Automatisch staat ingesteld dat het pakketje niet bij de buren kan worden bezorgd.

Wil jij meer lezen over lichaam en seks? Lees dan verder op lifestyle platform mensgoodlife!