Menno van Gorp

Stoppen met roken

Denk je aan stoppen met roken? Of ben je al gestopt met roken en toch de verleiding niet kunnen weerstaan? Maar ondertussen baal je wel van je conditie, van je flinke hoest in de ochtend, je geelbruine tanden en vingers of je kleding die naar rook stinkt. Tevens denk je ook aan je hart & hersens, want je bloed kan minder goed zuurstof opnemen waardoor de kans op hartaanval en hersenenbloeding hoog is door te hoge bloeddruk. En des al niet te min dat roken schadelijk is voor je zaadcellen, en dat wij mannen minder goed erectie kunnen krijgen.

Je bent gezonder als je stopt! Dat hoeft niemand je te vertellen. Je longen beginnen schoner te worden, je hartslag gaat omlaag en bloeddruk daalt. Hierdoor kan je bloed makkelijker zuurstof opnemen. Dit zorgt ervoor dat je beter ademhaalt. Je huid krijgt een gezonde kleurtje en je haren glanzen weer. Niet alleen fysiek merk je een verschil maar in deze tijd merk je het ook aan je portemonnee het verschil. Wordt gezonder en enjoy goodlife!

Stoppen met roken tips:

Tip 1:

Kies zelf een stop dag.

Tip 2:

Stop in één keer.

Tip 3:

Gooi sigaretten/shag, aanstekers en asbakken weg.

Tip 4:

Ga lekker sporten/bewegen en zweten.

Tip 5:

Kies voor hulp bij stoppen.

Tip 6:

Trakteer of verwen jezelf.

Tip 7:

Denk altijd positief.. Yes, i can! Enjoy goodlife!

Jawel ook jij kan roken een halt toeroepen. Dit hoef je niet alleen te doen, met een beetje hulp van de ik stop nu website ben je er zo. Check meer gezondheid blogs op lifestyle platform mensgoodlife.