deze-website-verandert-hoe-jij-je-volgende-baan-vindt
deze-website-verandert-hoe-jij-je-volgende-baan-vindt

Deze website verandert hoe jij je volgende baan vindt

Laten we eerlijk zijn: een nieuwe baan vinden is best stressvol en kost ook nog eens veel te veel tijd. Een baan hebben die niet bij je past is al erg genoeg, maar dan het proces van het zoeken van een nieuwe baan… Je zou soms alleen al vanwege het proces nog liever bij je oude *&^% baan blijven. En dat zegt wat. Maar het kan anders. Hoe gaan we je nu vertellen.

Vind jouw volgende baan

Maar goed, je wilt een nieuwe job. Je hebt dus maar één keus: op vacaturesites met design uit 2010 eindeloos scrollen door banen die even slecht bij je passen als de baan die je nu hebt. Want ja veel meer opties zijn er niet echt.

Toch?

Nou, niet meer! Sinds kort is Magnet.me, de grootste carrièresite voor studenten en afgestudeerden in Nederland, namelijk ook beschikbaar voor young professionals met werkervaring.

Dat betekent dat de site die werk zoeken snel en succesvol maakt er nu ook is voor als je een tweede, derde, vierde… of vijftiende baan zoekt (ja sommige mensen krijgen het voor elkaar om van jobhoppen een sport te maken).

Hoe dan?

Heb je niet al je eerste baan gevonden via Magnet.me en weet je nog niet hoe het werkt? Het is vrij simpel: creëer een persoonlijk profiel, match met de vacatures die bij je passen, like degene die je leuk vindt, word benaderd naar aanleiding van je like óf solliciteer binnen een paar clicks op jouw droombaan.

Waar wacht je nog op? Er staan meer dan 5,000 bedrijven, van start-ups zoals Felyx tot multinationals zoals Heineken, klaar om op Magnet.me met jou in contact te komen.

Creëer nu jouw persoonlijke profiel en vind een baan die bij je past, enjoy goodlife!

Ontdek meer succesvolle artikelen op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.