tekenen-voor-beginners-en-gevorderden-met-autocad
rawpixel

Tekenen voor beginners en gevorderden met AutoCAD

Hield jij vroeger al van tekenen en ben jij klaar voor the next level? Dan is de AutoCAD software misschien wel wat voor jou. Dit product werd oorspronkelijk opgezet in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Defensie en is ook al 36 jaar voor iedereen verkrijgbaar.

Waar wordt AutoCAD voor gebruikt?

Het programma wordt alsmaar bekender en zie je voornamelijk terug bij het maken van tekeningen voor; de architectuur, ruimtelijke ordening, landmeetkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bouwkunde. Je kunt er dus een heleboel mee, en daar houdt het niet op. Zo kan iedereen een gratis viewer downloaden waarin alle bestanden kunnen worden bekeken.

Een training voor iedereen

“Als je een rechte lijn en een cirkel kunt tekenen, kun je iedere denkbare vorm maken of samenstellen.” Met deze gedachte werd CADdesign opgericht door AutoCAD expert Harold Weistra. Wie zegt dat het leren gebruiken van ingewikkelde toolings, altijd moeilijk moet zijn? Volgens CADdesign ligt de kracht in de eenvoud en kan iedereen op een makkelijke manier met AutoCAD kennismaken. CADdesign is een van de martktleiders op het gebied van cursussen van AutoCAD, Inventory en Fusion en scoort daarmee gemiddeld maar liefst een 9+ in klanttevredenheid.

Oprichter Harold Weistra is al 20 jaar actief als gecertificeerd instructeur. En hij heeft als auteur meer dan 25.000 AutoCAD lesboeken verkocht. Zeker iets om trots op te zijn.

Het boek neemt je mee door de wereld van AutoCAD. Stap voor stap leer je AutoCAD in te stellen en aan te passen naar jouw wensen en werksituatie. Jouw trainer legt alle basisvaardigheden op een begrijpelijke manier uit en geeft in kleine groepen begeleiding. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en worden eventuele knelpunten snel gevonden en opgevangen. Een van de belangrijkste aspecten daarbij is de doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Praktische voorbeelden zullen je daarom helpen om je door het boek te leiden.

Is AutoCAD misschien iets voor jou? Ga dan voor een AutoCAD cursus van CADdesign! Samen met anderen zul je genieten van zeer veel passie voor het vak en zal er wanneer nodig ook goede nazorg inbegrepen zijn. Een Basiscursus AutoCAD duurt maar vier dagen verdeelt over meerdere weken, waardoor je genoeg tijd hebt om de hoeveelheid informatie tussendoor te verwerken. Liever een cursus op maat of gevorderden cursus? Dat kan ook. Be Smart!

Ontdek meer succesvolle tips op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.