wat-je-nog-niet-wist-over-joe-biden-en-kamala-harris
wat-je-nog-niet-wist-over-joe-biden-en-kamala-harris

Wat je nog niet wist over Joe Biden en Kamala Harris

Het is een feit. Democraat Joe Biden heeft Donald Trump verslagen in de race om de 46 Amerikaanse president te worden. Al eerder waagde Joe Biden zich aan de rol als vice-president en stond hij vaker in de publieke belangstelling. Nu op 77-jarige leeftijd runt hij Amerika vanuit het Witte Huis. Aan zijn zeide; niemand minder dan Kamala Harris. De eerste vrouwelijke vice-president van de United States. Wat een combinatie!

Wij zetten 5 weetjes over dit bijzondere koppel op een rijtje:

#1 Biden en Harris zijn vrienden met Obama

Zowel Biden als Harris zijn vriendjes met Obama. Van Biden was dit welbekend maar ook Harris heeft een goede vriendschap met voormalig president. Tijdens het presidentschap van Barack Obama overwoog hij haar zelfs voor een plekje in de Supreme Court, én als zijn Attorney General. Obama sprak dan ook met veel lof voor het koppel tijdens de hele verkiezingscampagne.

#2 Biden the dog-lover

Joe Biden heeft meerdere liefdes in het leven. Niet alleen is hij onwijs dol op auto’s, maar hij is ook gek op zijn trouw viervoeters. Champ en Major, de honden van de president kwispelen vrolijk rond in het Witte Huis. In de geschiedenis waren er veel presidenten die kleinere honden hadden, maar Joe Biden en zijn vrouw Jill brengen daar verandering in. Zij verhuisden namelijk samen met hun Duitse Herders naar het Witte Huis.

#3 Harris the sneaker-lover

Kamala Harris is een moderne vrouw en dat blijkt ook uit haar sneaker-collectie. Hoewel ze bijna altijd smetteloze pakken en blazers droeg in de campagne periode, danste Harris van staat naar staat in een uitgebreid assortiment van Chuck Taylor All-Stars. Een vrij opvallende outfitkeuze, die symbool staat voor de frisse wind die ze met zich meebrengt.

Volgens haar man zijn de All-Stars altijd essentieel geweest van de vice-president; ze heeft ze overal bij gedragen zolang hij haar kent. Hoewel ze zelf zegt vooral comfort te halen uit de sneaker’tjes, is het duidelijk dat deze schoenen haar ook zeker zelfbewust en happy maken.

#4 Meer weetjes…

  1. Joe Biden is, na John F Kennedy, de tweede Katholieke president van de Verenigde Staten.
  2. Biden was op 29-jarige leeftijd een van de jongste mensen ooit die werd verkozen voor de Senaat van de Verenigde Staten.
  3. Ook Kamala Harris komt van ver, in 2004 werd zij de eerste gekleurde officier van justitie in San Francisco.

Leer president Biden beter kennen met deze 4 weetjes, enjoy goodlife!

Ben jij lekker aan het lezen geslagen? Dat is mooi. Stop vooral niet en kijk zeker verder en ontdek meer lifestyle nieuws voor mannen.