goede website
let-op-deze-tips-bij-het-laten-maken-van-een-goede-website

Let op deze tips bij het laten maken van een goede website

Bij het maken of laten maken van een website komt een hoop kijken. Het is het online visitekaartje van je bedrijf of jezelf. Er zijn vele aanbieders die voor jou een website kunnen maken. Vergelijk ze met elkaar, elke aanbieder heeft een eigen stijl van bouwen. Een match gevonden? Dan kun je je website laten maken! Let zelf nog wel op onderstaande zaken! 

Wat is het doel van je site?

Formuleer, voordat je begint met het bouwen van de site, een duidelijke doelstelling. Dit is handig voor jezelf en ook voor de websitebouwer.

Vindbaarheid van een goede website

Je kunt een o zo mooie site creëren, maar als je geen rekening houdt met de vindbaarheid in Google zul je een hoop klanten mislopen. Met goede zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt, ook wanneer er op een minder directe zoekterm gezocht wordt. Een goede sitestructuur, laadsnelheid en mobiele optimalisatie zijn de basis.

Mobielvriendelijk

Je merkt het misschien zelf ook wel, steeds meer mensen bezoeken vaker een site via de smartphone of tablet dan via desktop. Dit betekent dat jouw site er op mobiel minstens zo goed uit moet zien als op desktop. Vraag je websitebouwer dan ook om een responsief design voor alle devices.

Snelheid

Een trage site jaagt mensen weg. Het is dan ook van belang dat je rekening houdt met de laadsnelheid van de webpagina’s van een goede website. Je webhosting, afbeeldingen, plug-ins en caching hebben allemaal invloed op deze snelheid.

Laat een optimale website ontwikkelen, enjoy goodlife!

Online marketing trends in 2023

Ontdek de 5 explosieve digital marketing strategies en implementeer deze direct in jouw business.

Ontdek meer inspirerende tips op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.