Top 10 creatieve zomer tips
Top 10 creatieve zomer tips

Top 10 creatieve zomer tips

Elke zomer kom je in vervelende herkenbare situaties terecht.  ‘The king of Random’ heeft top 10 creatieve zomer tips die jouw zomer ‘smooth’ kan laten verlopen.

10 creatieve zomer tips

10. Burger tip

Eet je hamburger onderste boven, want de bodem is zacht en valt uit elkaar. De bovenkant is veel steviger en dat eet veel makkelijker.

9. Rietje in frisdrank blikje tip

Haal het lipje van je frisdrank blikje helemaal naar je toe. Steek je rietje door het gat. Zo blijft je rietje goed staan en heb je geen last van drijvende rietje.

8.  Mango tip

Snij de mango in drie stukken door de lengte. Hou een stuk in je hand en snij het in een dambord patroon. Let op dat je niet door de schild snijd. Duw het stuk vanuit achter naar binnen en je kunt het makkelijk opeten zonder je handen vies te maken. Eet smakelijk.

7. Anti mieren tip

Gebruik popcornmais als je last hebt van mieren. Hak popcornmais 30 seconden lang tot dat het fijn gemalen is.  Strooi het mais meel op de plek waar mieren aanwezig zijn en ze verdwijnen binnen enkele dagen.

6. Originele chips bak tip

Maak indruk met custom made chips bak bij je vrienden. Vouw de bovenkant van de chips zak strak naar binnen. Rol de bodem van de chips zak naar binnen totdat de chips boven uitkomen en zie het resultaat.

5. Anti fruitvlieg tip

Snij stukjes bananen en mix het met restanten van je mango schillen. Stop het in een plastic bakje en sluit het af met een keukenfolie. Prik er een kleine gat erin zodat de fruitvlieg er in past. Als er een volgt, volgen er meerdere. Binnen enkele dagen zit je plastic bakje vol fruitvliegen.

4. IJslolly voor kinderen tip

Steek een gat in een bekertje of een cup cake cup waar het stokje van het ijsje in past. Zo smelt het ijsje niet naar de handjes toe maar in het bakje.

3. Sausjes tip

Gebruik een muffinbak of dergelijke om ruimte te besparen tijdens een barbecue. Het is neemt niet veel ruimte in beslag en is makkelijk op te ruimen.

2. Opberg van waardevolle spullen tip

Vermijd dat je portemonnee gestolen op het strand. Verwijder de dop van een shampoo fles. Snij de helft van de boven weg zodat je waardevolle spullen in past. Zo denkt iedereen dat het een shampoo fles is. De kans is heel klein dat iemand jouw shampoo fles steelt.

1. IJskoud water tip

Vul ongeveer een kwart van je fles met water, zodat als hij plat ligt het net onder de opening komt. Leg dit vervolgens in de vriezer. Voordat je naar buiten gaat vul je de rest van het fles met water. Zo ben je voorzien van een lekker ijskoud water voor de warme zomer dagen!

Bekijk het filmpje zodat je een goed beeld krijgt van de handelingen en de laatste gezondheidstips zodat je zomer gladjes verloopt. Enjoy goodlife!

Ontdek meer gezondheidstips op lifestyle blog mensgoodlife, jouw mannen platform.