whisky-accessoires-voor-de-echte-liefhebbers
whisky-accessoires-voor-de-echte-liefhebbers

Whisky accessoires: voor de echte liefhebbers

Voor een goed glas whisky heb je eigenlijk niet veel nodig, dan een lekkere fles en een mooi whiskyglas. Maar ben jij een echte whiskyliefhebber? Dan moet je zeker over de volgende accessoires beschikken. Ze maken je nog een betere fijnproever! En laten jou en je gasten extra genieten van dit speciale moment.

Leopold Vienna accessoires

Leopold Vienna is onderdeel van de Bredemeijer Group. Het merk staat bekend om handige en moderne accessoires voor de echte levensgenieter. In het assortiment vind je diverse giftsets en accessoires op het gebied van cocktail, wijn en bar. En dus ook accessoires voor de echte whiskyliefhebber.

IJsblokjes en een tang

De Leopold Vienna whiskyset bestaat uit twee glazen, granieten ijsblokjes en een tang. Leg de granieten ijsblokjes in de vriezer. Haal ze er na 2 uur uit met de tang en stop ze in het whiskyglas. Zo kun je genieten van een ijskoude whiskey, zonder dat deze waterig of troebel wordt door het smelten van normale ijsblokjes.

Whiskyaccessoires van Leopold Vienna die je niet mag missen.

Karaf en decanteerset

Echte goede whisky wil je het liefst bewaren in een karaf met een glazen stopper. Dit zorgt ervoor dat de smaak van je alcohol optimaal wordt behouden. Los van het praktische, is een glazen karaf ook nog eens stijlvol in je interieur. Ten slotte, ziet het er sierlijker uit als de whisky geschonken wordt uit een karaf dan uit een fles.

Zo kun je ook whisky bewaren in een decanteerset. Het design en de uitstraling van een decanter is een echte aandachtstrekker. Het plateau straalt luxe uit. Ideaal om jouw favoriete drankje in te presenteren en uit te serveren.

Whisky accessoires cadeau

Ben jij nog op zoek voor een leuk cadeau voor mannen? Dan zijn deze accessoires zeker het overwegen waard. Het is een ideaal cadeau voor de echte liefhebber.

De geschiedenis achter Whisky

Waar komt Whisky vandaan en hoe is het bekend geworden? Je ontdekt het in een fascinerende aflevering van Highlands.

Wil je meer lezen over whisky en drank? Lees dan snel verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.