Heb jij Snoop Dogg al gespot in zijn nieuwe outfit?

Het merk G-Star RAW heeft al verschillende samenwerkingen met true originals op hun naam staan. Keer op keer zijn het grote namen die zich maar al te graag in zo’n hardcore denim-broek hijsen en dit met de wereld delen. De nieuwste samenwerking is dan ook met niemand minder dan Snoop Dogg! Deze levende legende is een wereldwijd bekende hiphop-artiest die al dik 30 jaar behoort tot de meest invloedrijke personen in de entertainmentwereld. Snoop Dogg heeft speciaal voor deze samenwerking met G-Star een custom-made track gemaakt, genaamd: “Say It Withcha Booty”.

Deze nieuwe track komt tot leven in een campagnevideo waar de wereld van Snoop Dogg en zijn uitgesproken stijl samensmelt met de Hardcore Denim-filosofie van G-Star. Op een geniale, grappige en inspirerende manier laat Snoop je de perfecte denim zien… Op meer manieren dan je misschien in eerste instantie zou denken… Niet alleen mannen en vragen dragen de perfecte denim… Ook eilanden, luchtballonnen, plantenhagen, beelden en Doggs (!!!) zijn in de video te zien in zo’n perfecte G-Star broek (alleen hierom is de video zeker al het kijken waard!).

Over de samenwerking

Gwenda van Vliet, de Chief Marketing Officer van G-Star RAW, is natuurlijk ontzettend blij met deze samenwerking. “Snoop Dogg past bij G-Star”, zegt ze. “Hij is de beste in zijn klasse, authentiek en uitgesproken. Hij weet zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en brengt werelden op een onverwachte manier bij elkaar. Iconisch en toegankelijk – net als denim.”

Snoop Dogg zelf heeft zich ook uitgesproken over deze nieuwe samenwerking. “I’m teaming up with G-Star, because we are both pushing the field, staying ahead, cutting the edge. We are both masters of our craft – leading the game. You know what I’m saying? We look ahead.”

Luister naar Snoop Dogg and Say It Witcha Booty, enjoy goodlife!

Check de commercial

Ontdek meer modenieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.

Foto: G-Star