stijlvol-het-najaar-in-met-deze-jeans-trends
it's me neosiam

Stijlvol het najaar in met deze jeans trends

Een man met stijl weet wat hij wil! Met jouw favoriete jeans breng jij je outfit naar een ander level en weet jij die verpletterende indruk achter te laten.

Spijkerbroeken voor mannen kennen we al erg lang. Alhoewel de jeans vroeger vooral gebruikt werden als werkbroeken, werden ze razend populair bij het grote publiek en kunnen wij ons geen wereld meer voorstellen zonder deze comfy broeken. Toch is niet iedere jeans hetzelfde. Ze allemaal over één kam scheren zou dan ook onacceptabel zijn. Jij weet vast namelijk ook, hoe goed jij je voelt in je favoriete model. Wij gingen voor jou op zoek naar de jeans trends van dit najaar.

Simpel en eenvoudig

Uitgaande van de trends op de catwalk trekken wij al snel een conclusie: we zijn weer terug bij basic. Modellen zijn dit najaar vrij recht en verbazingwekkend simpel. De broeken met teksten en verfvlekken zie je nog wel hier en daar, maar zijn toch ver verdwenen uit de nieuwe najaarscollectie. Heerlijk dat we weer een broek kunnen dragen zonder poespas.

Ook wat betreft de kleuren en lengte blijven we dit seizoen bij de eenvoudige jeans. Zo zien we de meeste broeken in de kleur blauw en licht verwassen grijs. Maak daarna gemakkelijk je outfit compleet met een coltrui of met een T-shirt en leren jack.

Dè jeans voor jou!

De spijkerbroeken voor mannen zijn dit najaar dus eenvoudig, maar daardoor niet minder spannend. Er zijn nog genoeg mogelijkheden om je outfit helemaal aan te passen aan jouw stijl en karakter. Kies eerst het model wat het beste bij je past.

Anti-fit

Afgelopen tijd zien we de term anti-fit als paddenstoelen uit de grond schieten, maar wat bedoelen we hier nu eigenlijk mee? Een Anti-fit jeans is een broek die iets te groot lijkt. We zien dit dan niet als baggy of loose, maar het heeft hier wel zeker wat van weg. Deze broek is hierdoor is ideaal om een nonchalante uitstraling te creëren.

Ripped

Met een ripped of destroyed jeans voeg je een stukje “street” toe aan je outfit. Hierin bepaal jij de mate helemaal zelf. Dit ripped model is namelijk verrassend makkelijk om te stylen. Voeg een basic trui en nette mantel toe voor een chiquere outfit, of kies voor meer streetstyle door te combineren met een warme hoodie.

Tapered fit

Met een tapered fit jeans zie jij er strak uit zonder die lastige skinny jeans. Dit komt doordat het model van deze broek bij de enkels strak afloopt en daardoor een subtiele strakke look geeft. Ideaal voor de man die een regular broek met moderne twist wil.

[divider]Anti-fit Jeans[/divider]

anti-fit-jeans

Ontdek meer tips over mode en styling in onze mode voor mannen rubriek. Enjoy goodlife!