sneeuw-in-nederland
Tilyo Rusev

Sneeuw in Nederland

Eindelijk is het zo ver, sneeuw in Nederland! We hebben er lang op moeten wachten maar nu ligt er eindelijk een pak sneeuw. Deze week blijft het nog even heerlijk winterweer, waarbij op sommige plekken in het land het kwik tot -10 komt. En dat is nog niet alles, vanaf het weekend zal heel Nederland genieten van de sneeuw.

UGG handschoenen

Heerlijk sneeuwbal gevechten houden, sleeën met je familie en vrienden en sneeuwpoppen bouwen. Wie houdt hier niet van? Wel is het verstandig om ervoor te zorgen dat je goed ingepakt bent. Een warme winterjas, stevige schoenen met veel grip, wollen sjaal en handschoenen zijn in deze tijd van het jaar absoluut aan te raden.

Omdat we weten dat het nu erg koud is en dat mensgoodlife lezers van nature warmbloedig zijn, hebben we een paar gave handschoenen voor je gezocht. Zo kom je warm de dag door en hoef jij je niet druk te maken dat je ook dit jaar weer die oude, lelijke en versleten handschoenen moet gaan gebruiken. Nee, ga nu voor handschoenen die gevoerd zijn met 100% schapenvacht. Je zult niet eens merken dat het koud is.

Voordelen UGGs handschoenen:

  • Echt warm 100% schapenvacht
  • Zeer duurzaam
  • Gratis thuisbezorgd

Voorkom koude vingers, maak de blitz en bestel nu jouw warme UGG handschoenen!

Ontdek meer modenieuws op mannen blog mensgoodlife.