kane-horloges-amsterdam-watches
KANE Watches

Design van KANE Watches uit Amsterdam is tijdloos

Het door Japans minimalisme geïnspireerd design van KANE Watches uit Amsterdam is tijdloos en stijlvol. Een geschenk om de pols van iedere modebewuste man.

Kane Watches uit Amsterdam

Door het tijdloze en less-is-more- attitude design van Kane Watches matchen de horloges met elke persoonlijke stijl. KANE watches hebben de optie om de horlogebandjes van staal en leer te verwisselen zodat je horloge perfect aansluit op jouw looks. Een KANE past altijd, wat je ook draagt en voor welke gelegenheid dan ook.

KANE-logo

Invloeden van het merk

Het merk KANE is jong. KANE is opgericht in 2016 door Christopher Rasker. Als zoon van een Nederlandse vader en een moeder uit Hong Kong is hij opgegroeid met Westerse en Oosterse invloeden. Je proeft deze invloeden in het design. Het Japans minimalisme is gecombineerd met individualistisch Dutch Design. Het resultaat? Een veelzijdig, verfijnd en strak horloge. KANE Watches uit Amsterdam is hiermee een nieuwe speler op de horlogemarkt maar wel een die meteen zijn plek meer dan verdiend heeft.

De naam KANE is een afgeleide van het Japanse woord Kaizen, wat verbetering betekent. Christopher heeft dan ook eindeloos gewerkt aan het design en zich verdiept in de horlogetrends van 2010 tot en met 2018, met een unieke en onderscheidende collectie als gevolg.

KANE-Watches-Amsterdam

Kane Watches collectie

De Kane Watches collectie bestaat uit horloges die fashion en functionaliteit op perfecte wijze integreren in eigentijdse ontwerpen. De KANE Watches collectie kent vier modelvariaties. De Blue Arctic met een gepolijst stalen kast en chique donkerblauwe wijzerplaat. De Silver Steel met modern zilvere wijzerplaat. De Black Code in klassiek gedistingeerd zwart. En de Blackout met gezandstraalde zwarte kast en wijzerplaat in gunmetal grey.

KANE-Watches-collectie

Wie oog voor detail heeft zal het opvallen dat de kroon op een atypische positie zit. Die zit namelijk op de 4 uur positie in plaats van op de vertrouwde 3 uur positie, zodat het niet irriteert als je met je laptop werkt.

Alle KANE Watches worden aangedreven door de fameuze Japanse Miyota kwarts uurwerken van CITIZEN, en zijn waterbestendig tot 5ATM, wat betekent dat je ermee onder douche kunt, mocht je dat willen. Met die vier horlogekasten en de vijf verwisselbare bandjes kunt jij tot 20 verschillende combinaties creëeren.

Interview Christopher Rasker

Wij hebben de kans gekregen om een aantal vragen te stellen aan Christopher Rasker. Zo zijn wij heel benieuwd waarom hij zijn merk is begonnen, wat zijn ultieme doel is en welke bronnen van inspiratie hij heeft. Lees het  volledige interview.

Jouw eigen KANE Watch

Mensgoodlife is overtuigd van KANE en wij geven je dan ook graag de kans om zelf dit unieke design te ervaren. Je maakt kans door mee te doen met de onderstaande Like & Win actie.

Win een te gekke KANE watch! Want wij hebben een unieke KANE horloge voor je klaar liggen.

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met “YES” op onze post

– Deze actie is gesloten –

Hoe draag jij je KANE?
KANE-Watches-Amsterdam-Horlogemerk