een-modebewust-en-mechanisch-horloge-van-code41
een-modebewust-en-mechanisch-horloge-van-code41

Een modebewust en mechanisch horloge van CODE41

Hoe laat is het…? Tijd om eens dieper in de interessante horlogewereld te duiken. Veel mannen dragen een horloge bijna dagelijks, niet alleen voor functionaliteit maar ook om de outfit net wat completer te maken. Van de simpelere klokjes tot de futuristische modellen, het aantal horloges rijkt ontzettend ver. Vind daartussen maar eens een kwalitatief goed model dat bij jou past, betaalbaar is en waarmee je het juiste karakter uitstraalt. Wat dacht je van een CODE41 model? Je hebt er jaren plezier van!

[divider]Een modebewust en mechanisch horloge van CODE41[/divider]

Prijzen van horloges kunnen nogal de lucht in schieten en dan is het altijd maar de vraag of je een eerlijk bedrag ervoor betaald hebt. Na 10 jaar in het horlogevak gewerkt te hebben vond Claudio D’Amore het tijd worden voor een merk dat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Wat als je een kwalitatief hoogstaand mechanisch horloge kan kopen voor een eerlijke prijs? Hier wilde hij naar streven en deze gedachte was een aanleiding voor de start van zijn eigen merk, genaamd CODE41.

De geschiedenis van CODE41

Claudio D’Amore heeft al flink wat jaren tussen de horloges doorgebracht als hij in 2016 besluit om zijn eigen merk te starten. Met zijn werk bij grote Zwitsere horlogemerken als Tag Heuer en Montblanc heeft hij veel ervaring opgedaan. Maar na 10 jaar is hij toch op zoek naar iets nieuws. Hij vraagt zich af of hij met de steun van een enthousiaste community een heel nieuw horlogemerk op kan bouwen. De hoogste kwaliteit leveren met behulp van horlogeliefhebbers die actief helpen in het ontwerpproces. Zo ontstond CODE41, gevestigd in het hart van de Zwitsere horlogewereld, Lausanne.

Volledig transparant zijn is iets wat Claudio eerder mistte in de horlogewereld, waardoor het bij zijn eigen merk van groot belang is. Inzicht geven in de oorsprong en kosten van alle onderdelen en ook het productieproces laten zien, zijn belangrijke aspecten voor CODE41. Zo hoeven klanten niet te twijfelen of ze investeren in een uitstekend horloge voor een eerlijke prijs. De gewenste community van Claudio is ondertussen al uitgegroeid tot een ledenaantal van 200.000 mensen die de waarden van CODE41 delen.

Anomaly-01

De Anomaly-01 collectie van CODE41 kan omschreven worden als een collectie met karakter, techniek en robuustheid. De collectie heeft een stainless steel case en twee extra klokjes die de secondes en datum weergeven. De wijzerplaat heeft een machine look gekregen door de meerdere lagen die erin te herkennen zijn. Dankzij een hoogwaardig standaard uurwerk en een bewerkte wijzerplaat is een spectaculaire look te combineren met een betaalbare prijs. Deze collectie wordt aangedreven door het Japanse Miyota 82S7 uurwerk.

Anomaly-02

De Anomaly-02 collectie van CODE41 kan omschreven worden aan de hand van de kernwoorden eenvoud, subtiliteit en elegantie. Ook deze collectie heeft een stainless steel case met een raampje dat de datum aangeeft. De wijzerplaat is subtiel vergeleken met de Anomaly-01 collectie door het ingetogen karakter ervan. Deze collectie wordt aangedreven door het beroemde Zwitserse ETA 2824 uurwerk.

Transparantie, eerlijkheid en luxe vind je bij CODE41, enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

Vind meer horloge nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.