mannen-horloge
BOSS black

Mannen horloge

Ben jij ook zo vaak fashionably late op een feestje? Zorg dan dat je wel in stijl komt, met een mannen horloge van BOSS. Als jij zoekt naar een modern maar toch tijdloos horloge dat je altijd blijft dragen, dan is BOSS Black iets voor jou. Met de prachtige combinatie van een donkere wijzerplaat en de metalen schakelband hoef jij voorlopig niet op zoek naar een ander.

De mannen horloge voor jou

Boss mannen horloge

Hoewel het een horloge is waarvoor je iets meer betaald, krijg je er kwaliteit en jarenlang plezier voor terug. Het horloge is voorzien van mineraal glas, waardoor het een erg heldere en frisse uitstraling heeft.

Een schakelband is gemakkelijk in gebruik en een analoge klok is eenvoudig leesbaar door de witte tint die het heeft gekregen. Het horloge heeft een rustig uiterlijk, waarmee je betrouwbaarheid uitstraalt. Juist hierdoor, in combinatie met de donkere wijzerplaat, metalen schakelband en lichte afwerkingen op het uurwerk, is dit een tijdloos horloge. De diameterkast is 4 centimeter en de band heeft een lengte van 18 centimeter. Het is een horloge die in de midden maat valt. Niet te groot, maar ook zeker niet te smal.

BOSS Black is stoer, modern en geeft jou net dat beetje extra waardoor jij meer op zult vallen. Het idee dat je hem gaat kopen geeft je al meer zelfverzekerdheid!

Wil jij hem nu ook zo snel mogelijk om je pols? Neem snel een kijkje of zoek naar meer horloges in de catalogus.

Meer horlogenieuws ontdekken? Volg dan mannen blog mensgoodlife.