dit-zijn-de-herenmode-trends-van-het-voorjaar-2023
dit-zijn-de-herenmode-trends-van-het-voorjaar-2023

Dit zijn de herenmode trends van het voorjaar 2023 

Een nieuw jaar, een nieuw begin en de start van het voorjaar. En dat betekent ook weer nieuwe herenmode trends! Ben jij benieuwd naar de nieuwste trendy kleuren, zodat je stralend dit voorjaar door kan? Of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie om je garderobe mee aan te vullen? Lees dan snel onze tips en ben weer helemaal op de hoogte van de laatste mode trends!

Blijf op de hoogte van de nieuwste mode trends met onze tips

De schipperstrui trend

De schipperstrui is een stoere trui met opstaande kraag en soepele rits. Dit is de echte must have van dit seizoen. Stijlvol en comfortabel tegelijkertijd, want hij houdt je ook nog eens lekker warm. Je kunt een schipperstrui open dragen (eventueel met een shirt of overhemd eronder) of dicht.

Foto: Twinlife

De cargo broek

Een cargo broek is een broek met zakken aan de zijkant. Je hebt ze vast wel eens in het straatbeeld voorbij zien komen. Of misschien komen ze je misschien nog wel bekend voor van vroeger. Met een cargo broek geef je je outfit een stoere look. Dit is officieel het bewijs dat oude mode weer opnieuw trendy wordt.

Foto: Twinlife

De trenchcoat en parka

Een trenchcoat straalt klasse en stijl uit. Dit is de perfecte tussenjas voor warme dagen in het voorjaar. Een tijdloos item welke we dan ook regelmatig zien terugkeren in de kledingwinkels. Ook de parka blijft populair.

Foto: Twinlife

Gecombineerde motieven en prints

Ruiten, strepen, stippen, tie-dye en kleurrijke motieven; op de catwalk komt het dit voorjaar allemaal gecombineerd voorbij. In het verleden werd dit vaak als mode misser gezien, maar nu is het een van de opvallendste trends van het voorjaar 2023.

Foto: Twinlife

Blauwe baggy jeans

De skinny jeans is voorlopig verleden tijd! Menig man is hier misschien wel blij mee. In plaats van de skinny jeans is de blauwe baggy jeans nu in de mode. Een losse, wijde broek met een laag kruis.

Foto: Twinlife

Wil je meer lezen over lifestyle, mode en de nieuwste trends? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife! Direct de nieuwste trends shoppen? Neem dan een kijkje op Twinlife.com.