Enjoy goodlife met happy socks voor mannen
Happy Socks

Enjoy goodlife met Happy Socks voor mannen

Geniet met iedere stap die je zet optimaal van het leven. Een kleurrijke gedachte waar je spontaan blijer van wordt, nietwaar? Ook wij bij mensgoodlife geloven in een wereld waarin genieten centraal staat, ofwel enjoy goodlife met Happy Socks voor echte mannen. En zeg nu eerlijk, wie wordt er nou niet blij na het zien van Happy Socks?

Enjoy goodlife met happy socks voor mannen:

Het verhaal van Happy Socks

In 2008 werd Happy Socks opgericht door twee vrienden met dezelfde visie: Happiness verspreiden door een dagelijks gebruiksvoorwerp te voorzien van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. De term “saaie sok” werd hiermee verleden tijd en de Happy Socks groeiden al snel uit tot de bekende sokken met een glimlach. Vandaag de dag zijn Happy Socks verkrijgbaar in meer dan 90 landen en te vinden in ieder continent. De eindeloze keuze uit modellen, designs, kleuren en patronen zorgen ervoor dat vrijwel elk paar Happy Socks uniek is. Kortom Happy Socks levert sokken en ondergoed waarmee jij je dag goed begint.

Happy Socks dragen kan altijd

Happy Socks is er voor iedereen die van het leven wil genieten. De keuze is eindeloos en zo ook de gelegenheden waarop jij ze draagt. Of je nu een date hebt, naar school of je werk moet, een bruiloft hebt of lekker op de bank zit. Keer op keer maak jij de blits wanneer je broek net iets omhoog rolt. Want vergis je niet, een sok is allesbehalve een onbelangrijk kledingstuk. Wanneer je op de bank zit, komt je broek vrijwel altijd net tot boven je enkels en dan wil jij natuurlijk “LIT” zijn. Denk ook aan de sportschool wanneer jij je schoenen omwisselt of in de zomer wanneer je een bermuda draagt. Of die keer dat je een date hebt en na een lekker diner een borreltje doet bij haar op de bank… Ook dan wil jij een goede indruk maken en dat doe je natuurlijk met Happy Socks. Sokken die fun en happiness uitstralen.

Waar jij gaat, gaan jouw Happy Socks mee. Net als een trouwe hond is hij er ook wanneer het even niet mee zit. Een tentamen niet gehaald, een trein gemist, een relatie die niet loopt zoals je gehoopt had. Doe je schoenen uit en ervaar de happiness die in je sokken zit. Happy Socks zijn er altijd voor je, in goede en slechte tijden.

Happy Socks sokken kopen

Ontdek het uitgebreide Happy Socks voor mannen assortiment bij HemdVoorHem en laat je verrassen door een uitgebreide collectie aan sokken waar jij blij van wordt. Enjoy Goodlife!

[divider]Happy Socks[/divider]

Happy Socks
Foto: HemdVoorHem

Meer mode nieuws voor mannen lezen? Check dan lifestyle platform mensgoodlife.