Laat fanatiek zien wie je bent
Style Italy

Laat fanatiek zien wie jij bent

Ben jij net als veel andere mannen gedreven in wat je lief is en uit jij dit graag? Weet jij wat fanatiek zijn is? Dan is de kans groot dat jij dit bent. Hoewel dit door sommigen gezien wordt als een valkuil vinden wij dat je deze eigenschap zou moeten omarmen. We vertellen je waarom.

[divider]Laat fanatiek zien wie jij bent[/divider]

Wat fanatiek zijn inhoudt

Fanatieke mannen zijn gedreven en enthousiast tegelijk. Zij hebben hun doel goed voor ogen en weten wat ze willen. De energie die ze overbrengen is ongeëvenaard. Want laten we eerlijk zijn, vol passie dat doen wat motiveert is natuurlijk geweldig. Vandaar dat fanatieke mannen doen wat hun hart zegt. Ze worden gestuurd door intrinsieke motivatie en zijn bevlogen in wat zij doen. Ze inspireren anderen en zetten zich optimaal in. Motivatiefactoren als geld en status spelen hierbij (vaak) geen rol. Maar een gebrek aan waardering daarentegen wel.

Advies voor fanatiekelingen

Een tip voor fanatiekelingen. Omdat jij moeilijk te stoppen bent, betekent dat niet altijd dat de ander dat ook is. Hiermee rekening houden kan helpen irritaties te voorkomen. Neem niet teveel hooi op de vork en focus op wat belangrijk is. Maar vergeet vooral niet jezelf te blijven.

[divider]TOP 3 Local Fanatic shirts[/divider]

Hoe kan je nou nog beter omarmen wie jij bent door dit uit te stralen met een Local Fanatic shirt van Style Italy? In dit artikel omschrijven we onze top 3 type fanatiekelingen:

Nr. 1: Fanatieke sporter

Geen duel houdt jou tegen, geen gewicht is jou te veel, jij gaat altijd all-in en bent klaar om te knallen. Je bent wellicht de nieuwe Notorious Conor McGregor. Dit shirt zit als gegoten en dat zullen je vrienden weten ook.

Nr. 2: Fanatieke vrouwenliefhebber

Met respect ben jij dol op mooie dames. Je ontmoet er het liefst zo veel mogelijk tijdens je ontdekkingsreis naar de leukste vrouw. Onderweg hoor je aandachtig hun verhalen aan waarna je er rustig op los proost. Met dit shirt laat jij zien waar jij van houdt.

Nr. 3: Fanatieke stripheld

De wereld moet gered worden en daar weet jij als Spiderman liefhebber alles van. Geen uitdaging is jou te veel en jij zet alles op alles om je plicht uit te voeren. Met dit shirt laat jij “The Beast” in jou zien aan de rest van de wereld.

Win een Local Fanatic naar keuze!

Doe mee en win een Local Fanatic naar keuze! Deel dit artikel op Facebook en geef aan welk shirt jij wilt hebben. Voor je het weet ben jij de trotste eigenaar van deze te gekke prijs.

TIP: Bekijk het hele Local Fanatic shirts assortiment voordat je meedoet.

[divider]Winterjassen voor mannen[/divider]

Heb jij helemaal geen zin in fanatieke t-shirts? Geen probleem, dan kies je alvast een te gekke winterjas voor mannen uit. Unleash yourself met Style Italy and enjoy Goodlife!

winterjassen voor mannen

Nog meer mode nieuws voor mannen ontdek je op lifestyle platform mensgoodlife.