stijladvies-voor-een-modieuze-zomer

Stijladvies voor een modieuze zomer

Het is weer zomer! En dat betekent tijd voor korte broeken en luchtige overhemden. Maar check altijd eerst even het weerbericht voordat je met je luchtige kleding de deur uit gaat, we wonen nog steeds in ons onvoorspelbare (soms koude) kikkerlandje.

3 modieuze zomertrends

Ga in 2020 modieus gekleed het jaar door met de top 3 modieuze zomertrends:

#1 Pastel

Pasteltinten zijn de trend voor de zomer van 2020. Pastel bestaat uit onverzadigde kleuren waar veel wit of geel aan is toegevoegd. Hierdoor krijgt de kleur een zachte uitstraling. Overal waar je kijkt zie je tegenwoordig wel beige, nude en mint kleurige shorts en shirts. Combineer het met een witte sneaker en je outfit is helemaal summer-proof.

#2 Ruiten

De ruit is weer terug van weggeweest. Waarschijnlijk heb je wel ooit jeugd foto’s van je vader of moeder gezien, waarop zij geruite sokken of rokjes draagden. Over het algemeen zien we vaak dat trends van vroeger na een tijdje weer helemaal terug in de mode zijn. De ruit is daar dus een goed voorbeeld van. Een geruite blazer of een geruite broek maakt jouw outfit classy!

#3 Jaren ’70 zomerkleding

In de jaren ’70 droegen veel mannen hippe blousejes, wijde broeken en spijkerjasjes. Ze zijn tegenwoordig ook niet meer in het straatbeeld weg te denken. Vintage is de trend van 2020!

Goed gekleed de zomer door met de top 3 modieuze zomertrends, enjoy goodlife!

Meer lezen over mode voor mannen? Lees verder op lifestyle platform mensgoodlife.