trouwpakken-voor-mannen
trouwpakken-voor-mannen

Trouwpakken voor mannen

Jullie hebben samen de ultieme beslissing genomen; trouwen! De bruiloft gaat heel intiem worden. Alleen met jullie ouders en een paar hele goede vrienden. Een kleine bruiloft, maar dan wel groots uitpakken. Met felgekleurde ballonnen, vuurwerk en ’s avonds ga je met elkaar wensballonnen oplaten.

Maar wat trek je aan? Nou ja, jij weet het wel maar je vriend nog niet. Wat zijn de trends voor dit woelige jaar? Zelf vind je aan de ene kant een traditioneel trouwpak voor hem wel tof, maar aan de andere kant zou je het ook wel leuk vinden als hij je in een super hip mannen trouwpak komt ophalen!

Modieuze trouwpakken

Modeontwerpers van trouwkostuums durven met kleur te komen. Felle kleuren, wel te verstaan, zoals felgeel, knaloranje en fuchsia. Die knallen eruit! Maar ook de wat donkerdere kleuren, bijvoorbeeld het mooie bordeauxrood op een lichte broek zijn modieus anno nu. Kijk ook even in welk jaargetijde je trouwt. In de winter is het vaak mooier een donker pak te dragen terwijl in de zomer juist die felle kleuren heel goed kunnen. Herfst, de naam zegt het al, bruin en groen. En de lente? Pastelkleuren of grijs met felgekleurde accessoires.

Ruim en comfortabel

Natuurlijk moet je alles ruim blijven zien en adviezen gewoon lekker adviezen laten zijn. Kies vooral voor jezelf. Als jij je als man lekker voelt in een oversized trouwpak met stoere gympies eronder moet je dat lekker doen. Stap maar in die Amerikaanse oldtimer en laat je in je Rock ’n Roll outfit lekker onderdompelen in het gelukzalige gevoel van voor altijd met je geliefde te zijn. Elvis op de achtergrond en je toekomstige vrouw op de voorgrond. Jij met je glamourschoenen achterin de Buick Wildcat V8 en je vriendin met een stralende witte lach naast je. Stiekem wist je al hoe je wilde trouwen toen je nog niet eens een vriendinnetje had. Het trouwpak had je al in gedachten uitgetekend. Nu moet je dat absolute trouwpak nog zien te vinden. Het ultieme fifties mannen trouwpak. Jerry Lee Lewis en Buddy Holly sturen je de goede kant op, waar kom jij uit?

Zie er gelikt uit en haal net als rapper Bizzey je trouwpak bij Rietbergh, enjoy goodlife!

Ontdek meer modieus nieuws voor op het blog voor mannen mensgoodlife.