upgrade-je-garderobe-met-deze-belangrijke-fashion-items
upgrade-je-garderobe-met-deze-belangrijke-fashion-items

Upgrade je garderobe met deze belangrijke fashion items

Onze garderobe moet beschikken over items voor veel verschillende gelegenheden. Zakelijke items voor die belangrijke business meeting, casual kleding voor dat uitje met vrienden, feestelijke stukken voor dat verjaardagsdiner en ga zo maar door. Dan kunnen de temperaturen ook nog wezenlijk verschillen wat maakt dat we niet zomaar wegkomen met bijvoorbeeld één paar schoenen. Je garderobe moet verschillende belangrijke elementen bevatten waar schoenen, jassen en chino’s een voorbeeld van zijn.

[divider]Upgrade je garderobe met deze belangrijke fashion items[/divider]

Wanneer je garderobe een upgrade kan gebruiken is het tijd om een kijkje te nemen bij een winkel voor heren. Winkelstraat.nl is bijvoorbeeld een online platform met veel verschillende mode items. Meer dan 300 fysieke fashion winkels zijn aangesloten bij dit platform waardoor zij hun bereik vergroten en Winkelstraat.nl een ruim aanbod mode items kan aanbieden. It’s a win-win-situation…

Herenschoenen

Schoenen maken de man! Een outfit valt of staat met de schoenen die je erbij aantrekt. De ene gelegenheid vraagt om een zakelijke schoen en bij de andere gelegenheid is een mooie sneaker de enige goede keuze. Van ons, moderne mannen, wordt dan ook verwacht dat we een weloverwogen, fashionable selectie schoenen bezitten waarmee we elke outfit af kunnen maken. Met een paar basic sneakers, nette schoenen en boots heb je in ieder geval de musthave herenschoenen te pakken. Natuurlijk is een beetje variatie nooit weggegooid en tilt de schoen met die bepaalde print, structuur en kleur je outfit naar een next level. In 2020 zullen de schoenrekken gevuld zijn met sneakers van suède, corduroy en canvas. Daarnaast vinden we naast de alltime-favourite kleuren wit, zwart, blauw en groen ook wat “anders” getinte schoenen terug (denk bijvoorbeeld aan het populaire pastelpalet).    

Jassen

De dikke winterjassen die ons bij lage temperaturen warm houden, worden bij de hogere temperaturen weer vervangen door stijlvolle zomerjassen. Een goede jas is een belangrijk element uit jouw garderobe. Dit kledingstuk houdt je warm in de winter en tijdens de afgekoelde lenteavonden, dit kledingstuk draag je vrijwel dagelijks en met dit kledingstuk geef je soms net dat beetje extra aan je outfit. Van bomberjacks tot parka’s en van leren jassen tot spijkerjassen. Maak een bewuste keuze bij het kopen van een nieuwe jas. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Airforce jassen. Dit label bestaat al sinds 1998 en is gespecialiseerd in winter- en zomerjassen.

Chino’s

Tegenwoordig zien we steeds meer chino’s in de winkels verschijnen. Deze casual broek is voor veel gelegenheden geschikt waardoor we deze broek wel tot de musthaves mogen rekenen. Je kunt hem combineren met een hemd en colbert voor de zakelijke twist of juist met een simpel shirt voor de speelse look. De elastische stof van de chino zorgt ervoor dat de broek de hele dag door als gegoten zit en je bij thuiskomst niet gelijk naar je joggingbroek grijpt. Chino’s zijn er in donkere en lichte kleuren en van dikke en dunne stoffen. Het hele jaar door is er dus wel een perfecte variant te vinden.

Een modebewuste outfit voor alle gelegenheden, enjoy goodlife!

[divider]Winkelstraat showreel[/divider]

Vind meer modenieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.