warme-truien-die-alleen-mannen-dragen
Esprit

Warme truien die alleen mannen dragen

Kleed je goed aan tijdens koud weer met warme truien die alleen mannen dragen. Vooral in de maanden met de letter R erin kan het soms onaangenaam koud zijn. Onze mensgoodlife redactie deelt je in dit artikel graag haar top 3.

Er zijn enorm veel soorten warme truien voor mannen. Maar een echte gentlemen heeft er altijd drie klaar staan voor gebruik. Een gebreide, veelzijdige en stijlvolle. Jij toch ook?

#1 Gebreide truien en sweaters bij inspanning

De man met een gebreide trui of sweater is een echte actieveling. Hij staat vroeg op, begint zijn dag goed en kleedt zich als een “man on a mission”. Bijvoorbeeld wanneer hij naar zijn werk gaat of behoefte heeft aan een casual look. Die man ben jij. Dus ook wanneer jij een sportief model zoekt, jouw trui die ligt klaar voor gebruik. Een gebreide trui moet fijn zitten en net zo flexibel zijn als jij dat bent. Onze number one herentrui is dan ook:

gebreide-mannen-trui

#2 Veelzijdig, comfortabel voor ontspanning

Naast een sportieve trui is een veelzijdige trui niet uit jouw kledingkast te missen. Want warme truien die alleen mannen dragen, zijn truien die altijd paraat liggen. Zo ook net die ene wanneer jij de week afsluit om een weekend lang niets te doen. Je doet meteen je schoenen en die strakke trui uit. Je wilt iets luchtigs om goed te kunnen relaxen. Bijvoorbeeld voor in de bios, op de boot of in het vliegtuig. Je gaat voor onze number two herentrui:

comfortabele-trui-voor-mannen

#3 Stijlvolle truien voor speciale gelegenheden

Tot slot heb je ook nog een stijlvolle trui. Voor een chique gelegenheid bijvoorbeeld. Je vriendin wil Sushi gaan eten of juist naar dat ene nieuwe toffe restaurant in de stad gaan. Weg met die veelzijdige losse trui en weg met die gebreide trui, het is tijd voor een beetje stijl. Je poetst je tanden en je schoenen, doet een gelletje in je haar en trekt je stijlvolle trui aan. Nu ben je helemaal klaar om te gaan shinen! Hier komt onze number three herentrui:

stijlvolle-mannen-trui

Echte mannen dragen stijlvolle kleding en een warme herentrui hoort daarbij, enjoy Goodlife!