outfittery-box-styled-with-love
outfittery-box-styled-with-love

Nooit meer een slechte date met Outfittery

Eerste date en niet helemaal zeker over je outfit. ‘Is deze broek te netjes?’ ‘Of is dit shirt te nonchalant?’ We geven het niet graag toe. Maar ook wij mannen piekeren over onze verschijning. Zeker op een spannende eerste date. Het zou je maar gebeuren dat je onverhoopt de vrouw van je dromen laat schieten, doordat zij afknapt op jouw (gebrek aan) stijl. Wil jij haar bij de eerste blik die zij op jou wendt betoveren? Zodat jij vervolgens in al haar dagdromen voor komt? Lees dan verder voor dé manier om een goede eerste indruk te maken. Een goed begin is het halve werk. Zo heb jij nooit meer een slechte date.

Kies outfittery voor een moeiteloze stijl-upgrade:

Maak indruk met een stijl-upgrade van Outfittery

Valt je stijl in de smaak? Dan valt de rest op zijn plaats. Want laten we eerlijk zijn: persoonlijkheid is belangrijk, maar uiterlijk is hoe je een eerste indruk maakt. Een garantie dat jouw date eindigt met een verlangende zoen, en een belofte dat jullie elkaar snel weer zien. Dat bestaat helaas niet. Maar een weloverwogen outfit waarmee jij indruk maakt komt aardig in de buurt. Hoe zorg jij dat je het optimale haalt uit jouw stijl, zodat haar vriendinnen krijgen te horen dat je onweerstaanbaar was? Outfittery is het antwoord op jouw vraag.

Stel je eens voor. Een stijl-upgrade ontvangen zonder dat je ook maar de deur uit hoeft. Stijlvolle outfits die speciaal voor jou zijn samengesteld. Met Outfittery is dit een realiteit. Je hoeft geen Justin Timberlake, Pharrell Williams of Leonardo DiCaprio te heten om jezelf te laten kleden door een professional. Zo heb jij de stijlvolle outfit die jij verdient. Zodat jij zelfverzekerd door het leven gaat.

Een stijl-upgrade op maat direct bij jou thuis

Bij Outfittery bestel je een persoonlijke stylist(e) met drie simpele stappen:

  1. Vul een vragenlijst in. Hierin beantwoord je vragen over jouw kledingmaten en stijlvoorkeuren.
  2. Ontvang gratis stijladvies. De persoonlijke stylist(e) neemt jouw stijlvoorkeuren met je door. Dit is de perfecte gelegenheid om aan te geven dat je een outfit zoekt voor een date.
  3. Kijk uit naar jouw persoonlijke Outfittery box. Deze box bevat 2 tot 3 volledige outfits waarmee je stijlvol voor de dag komt.

Voordat je het weet staat de box bij jou op de stoep. Kies na ontvangst op het gemakje de kledingstukken uit die je wilt behouden. Zitten er kledingstukken bij die je niet wilt behouden? Dan stuur je deze gratis terug met gebruik van een verzendlabel. Geen wachtrijen bij de kassa. Geen overbezette paskamers. Simpelweg een stijl-upgrade op maat direct bij jou thuis.

Een stijl-upgrade op maat direct bij jou thuis:

Mensgoodlife ontvangt stijl-upgrade van Outfittery

Natuurlijk zien wij bij Mensgoodlife er ook graag goed uit. Ons redactielid heeft een afspraak gemaakt bij Outfittery om deze vernieuwende service eerstehands te ervaren. Wat volgde was een telefoontje van enthousiaste styliste Laura Gèze. Welke voorkeuren had ons redactielid? De outfit moest casual zijn. Met ingetogen kleuren en speling met patronen. Benieuwd met welke op maat gekozen kledingstukken ons redactielid werd verrast? Bekijk dan onze Outfittery unboxing video, en ontdek wat Laura voor ons in petto had.

Check meer kledingnieuws op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.