benieuwd-welke-sneakers-heren-dragen-deze-winter
benieuwd-welke-sneakers-heren-dragen-deze-winter

Benieuwd welke sneakers heren dragen deze winter?

Sneakers zijn de go-to schoenen van velen van ons. Casual, zakelijk, sportief… Bij bijna elke gelegenheid kun je je outfit afmaken met een mooi paar sneakers aan je voeten. Nu de temperaturen kouder worden en de winter voor de deur staat komen we alleen niet meer weg met een simpele, luchtige canvas sneaker. We hebben goede winter sneakers nodig! Ben je benieuwd welke sneakers heren dragen deze winter en waar je op moet letten? Lees dan snel verder!

Ruime keus

Waar we vroeger bij winter sneakers al gauw gebonden waren aan lompe schoenen zonder bewegingsvrijheid en weinig keuze, is dat vandaag de dag gelukkig heel anders. De keuze is reuze! Wanneer je op pad gaat om een mooi paar winter sneakers in te slaan, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. In tegenstelling tot de zomer is het in deze tijd belangrijk dat je schoenen waterdicht en geïsoleerd zijn. Ook is voldoende grip geen overbodige luxe, een beetje sneeuw of regen moet immers niet gelijk een valpartij veroorzaken.

Goede zolen

De regenachtige herfstdagen en de koude winterdagen vragen om een paar goede zolen onder je schoenen. Loop je in deze tijd over straat, dan merk je gelijk dat je grip op de straat heel anders is dan in de lente of de zomer. We brengen onze auto naar de garage voor winterbanden en wij zelf gaan dus voor de winterzolen. Met een goed profiel onder je schoenen kun je heerlijke winterse wandelingen maken (en eindigen in een goed restaurant).

Lekker warm

Koude voeten is zoiets waar niemand naar uitkijkt en wat we liever voorkomen dan genezen. Want zeg nou zelf, zijn ze eenmaal koud, dan is het een hele klus om ze weer lekker warm te krijgen. Dus, beter en handiger om een paar lekker warme sneakers het werk te laten doen. Check de binnenkant van de sneaker en beoordeel of deze warm genoeg is voor de koude dagen!

Matchen

Sneakers zijn er in alle soorten en maten. Van opvallende neongekleurde stappers tot basic versies en van wilde patronen tot less-is-more schoenen. Neem eens een goede kijk in je kledingkast en bepaal met welke kleuren en patronen je bij eigenlijk al je outfits wel goed zit. Het is immers wel handig als je nieuwe schoenen een aanvulling zijn op je huidige garderobe. Tip: hoe tijdlozer het ontwerp van de mannen sneaker, hoe gemakkelijker je deze ook onder je zakelijke outfit kunt dragen.

Stap voor stap op je nieuwe winter sneakers, enjoy goodlife!

Vind meer mode op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.