de-schoenentrends-van-2020-voor-heren
de-schoenentrends-van-2020-voor-heren

De schoenentrends van 2020 voor heren

De zomer is weer begonnen en dat betekent tijd voor een andere garderobe, inclusief trendy schoenen. Welke schoen niet mag ontbreken in jouw zomergarderobe? Dat vertellen we je dit artikel. Lees dus snel verder…

Schoenen met een robuuste zool

Een van de schoenentrends die we ook dit jaar weer terugzien voor jongensschoenen, zijn sneakers met een chunky zool. Daar zal menigeen blij van worden, want deze schoenen lopen heerlijk. Helemaal de zomerse sneakers, waarvan de zolen erg lichtgewicht zijn. En niet alleen sneakers, maar ook sandalen zijn nu verkrijgbaar met een wat dikkere zool. Deze schoenen vallen lekker op en kunnen je outfit helemaal compleet maken. Dus wil je een statement maken deze zomer? Ga dan voor de schoen met chunky zool!

Duurzame schoen

Schoenen gemaakt van duurzaam materiaal zijn hip. Met z’n allen worden we steeds bewuster van de keuzes die we maken en wat voor effect die hebben op het milieu. Ook in de mode wordt meer verduurzaamd. De focus wordt gelegd op maatschappelijk ondernemen en er worden meer duurzame producten geproduceerd, bijvoorbeeld gemaakt van vegan materiaal. En zo ook wat betreft schoenen, die er nog eens hartstikke gaaf uitzien ook!

Kleurige schoenen

Met meer kleur kun je niet alleen je outfit compleet maken, het fleurt ook nog eens je dag op. En wie wil dat nou niet? Multicolour schoenen zijn daarom weer helemaal trendy, met name de robuustere variant. En dan gaat het niet om maar een of twee kleuren, maar om drie kleuren of meer. Wil je dat je kleurige schoenen extra opvallen? Combineer ze dan met een simpele outfit. Mocht je toch wat kleur in je outfit willen, kies dan voor een kleur die ook terugkomt in de schoen.

De klassieke schoen

Er zijn een aantal schoenen die iedere man wel in zijn kast hoort te hebben. Schoenen die je onder elke outfit aan kunt trekken en die geschikt zijn voor wat voor gelegenheid dan ook. Denk dan aan de witte sneaker, de bruine loafer of donkerblauwe instapper. Niet heel gek dus dat de klassieke schoen elk seizoen wel weer terugkomt. Gestoken in een nieuw jasje, dat dan weer wel.

Be yourself en draag je schoenen op unieke wijze, enjoy goodlife!

Ontdek meer schoenen voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.