mooie-sieraden-om-cadeau-te-geven-tijdens-de-feestdagen
mooie-sieraden-om-cadeau-te-geven-tijdens-de-feestdagen

Mooie sieraden om cadeau te geven tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de comfy pyjama, warme chocolademelk, goede wijn, lekker eten en natuurlijk de kerstcadeau’ s. Als het om cadeau’s aan komt is niet iedereen meteen enthousiast. You hate it or you love it, zullen we maar zeggen. Ben jij nog op zoek naar een goed presentje voor deze kerst? Play it simple en ga voor mooie kerst sieraden! Dit moet helemaal goedkomen met de volgende 5 tips voor het ideale cadeau.

Sieraden voor Vrouwen

Sieraden zijn vrij persoonlijk! Hoe bepaal je dan welk sieraad je koopt? Dat kan soms nog een moeilijke vraag zijn. Op zoek voor een vrouw? Wij helpen je vast op weg:

TIP #1: Ga voor mooie materialen

Voor de meeste vrouwen gaat op dat het mooi vinden van een sieraad belangrijker is dan het bedrag dat het sieraad gekost heeft. Dat betekent niet dat direct elke prul goed genoeg is natuurlijk. Kwaliteit is zeker een basisvoorwaarde voor een accessoires. Kijk dus niet specifiek naar de prijs van het sieraad, maar kijk vooral ook naar de materialen en lees eventueel de reviews.

TIP #2: Kies de juiste maat

Begin bij de goede maat! Dit klinkt misschien heel simpel, maar is zeker niet onbelangrijk. Geen idee welke maat past? Ga dan bijvoorbeeld voor een armband. Die passen meestal om elke pols.

TIP #3: Maak de ideale match

Het is veilig om met je kado iets te zoeken in een bekende stijl. Kijk eens naar de ringen, oorbellen en andere accessoires die de vrouw al heeft. Na deze korte stijl-check, kan je verder met de zoektocht. Draagt ze altijd zilver? Koop dan vooral een kado in deze kleur. Hierdoor voelt je presentje meteen bekend en past het bij haar outfits.

Heb je inspiratie nodig?

Voor een geweldig cadeau zoeken we dit jaar online. Dat gaat heel gemakkelijk bij een (online) juwelier of warenhuis. Graag geīnspireerd worden? Kijk dan eens op Pinterest, of bekijk de verschillende merken.

Accessoires voor Mannen

Ook bij de moderne man kunnen mooie accessoires natuurlijk niet ontbreken. Een mooi cadeau, wat ook nog eens de garderobe een flinke boost kan geven.

TIP #4: Doe je research

Ook hier geldt dat voor je daadwerkelijk gaat kopen, er eerst wat research nodig is. Wat vindt de persoon namelijk van kettingen? En ga je eerder op zoek naar een stoer uiterlijk, een minimalistisch sieraad of een degelijk horloge? Het is belangrijk om te weten waar je naar op zoek gaat.

TIP #5: Bepaal vooraf je budget

Bepaal daarnaast natuurlijk je budget. Het is erg makkelijker om steeds een stapje duurder te gaan denken. Zeker bij het kopen van bijvoorbeeld een horloge, kunnen de kosten vrij snel oplopen. Het is makkelijk om daarom vooraf te bepalen wat een cadeau mag kosten.

Wederom inspiratie nodig?

De keuze is reuze in deze tijd van het jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi Oris Horloge, of stoere sieraden van Buddha to Buddha?Een echte aanrader is ook het merk Fossil, die accessoires verkopen voor zowel mannen als vrouwen.

Hemd gestreken, eten klaar, wijntje en een mooi horloge… Laat die feestdagen maar komen. Enjoy goodlife!

Ontdek meer sieraden op mensgoodlife, het mannen blog vol lifestyle nieuws.