scoren-bij-klanten-met-een-leren-laptoptas
Chesterfield

Scoren bij klanten met een leren laptoptas

Onderzoek toont aan dat een verzorgd uiterlijk kan leiden tot meer succes. Dit geldt ook voor diegene die op zoek zijn naar zakelijk succes. Bezoek jij regelmatig bedrijven of klanten voor je werk? Dan is het belangrijk dat jij je beste beentje voorzet en verzorgd voor de dag komt. Dit betekent een geschoren baard, nette kleding en een mooie laptoptas. Wanneer jij jouw presentatie, documenten of laptop tevoorschijn tovert is het van belang dat je serieus genomen wordt. Er is geen ontkomen aan, met een Chesterfield tas scoor jij zeker punten bij je zakenpartner! Daarnaast kun jij zelf ook nog extra trots op jezelf zijn als je deze tas hebt aangeschaft. Want zeg nu eerlijk, wie wil nou niet een mooie laptoptas…?

Duurzame laptoptas

De leren laptoptassen van Chesterfield brengen een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste is leer duurzaam. Dit materiaal gaat namelijk ontzettend lang mee en je zult na aankoop voorlopig geen andere tas meer hoeven aan te schaffen. Bovendien wordt een leren laptoptas alleen maar mooier van kleur naarmate je hem langer gebruikt én ze raken nooit uit de mode. Veel designers vinden leer namelijk het favoriete materiaal om mee te werken.

[divider]Chesterfield laat zien dat kwaliteit, eerlijkheid en succes betaalbaar zijn[/divider]

Fair trade

Grondstoffen en materialen die nodig zijn voor het maken van een Chesterfield tas worden met respect voor natuur en mens verworven. Dit betekent dat iedereen die heeft meegewerkt aan het produceren van een tas kan profiteren van goede arbeids- en leefomstandigheden. Ook streeft het merk ernaar dat de tassen kwalitatief hoogwaardig, mooi en betaalbaar blijven.

Honour Your Success

Op succes moet je trots zijn! The Chesterfield Brand draagt #honouryoursuccess als haar slogan en gaat over het belonen van succes. Succes komt in allerlei vormen en is vaak het gevolg van hard werken en niet opgeven. Dat doorzetten, dat mag beloond worden! En hoe kun je jezelf nou beter belonen dan met een mooie leren tas of accessoire van The Chesterfield Brand? Heb jij een goede deal gesloten voor je eigen bedrijf? Beloon jezelf met een prachtige laptoptas en ga zelfverzekerd op pad naar je volgende afspraak!

Zakelijk en dagelijks gebruik

Naast het feit dat Chesterfield eerlijke, duurzame en kwalitatief goede tassen ontwikkelt, zijn deze producten zakelijk, maar ook zeker dagelijks te gebruiken! Je kunt een leren laptoptas met van alles en nog wat combineren. Had jij ’s ochtends niet zo veel zin om je strakke pak, nette broek of blazer aan te trekken? Een leren tas maakt jouw outfit toch weer stijlvol en chique! Chesterfield maakt tassen met een authentieke en stoere uitstraling die jouw outfit compleet maken. Pick yours, enjoy goodlife!

[divider]Chesterfield in action [/divider]

Je outfit verder compleet maken met mooie schoenen en sieraden? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.