Digital-Dudz
Mark Rober

Digitale Dudz T-shirts

De digitale Dudz T-shirts brengen kleding tot een geheel nieuw niveau. De combinatie van een Dudz T-shirt, Smartphone en speciale ”Digital Dudz” app maakt het mogelijk om je kostuum tot leven te brengen. Of dit de klassieke fashionista’s doet warm lopen weten wij niet, maar menig gadgetfreak brengt zichzelf hiermee tot het middelpunt van de aandacht.

De genie achter de Digital Dudz

De genie achter dit nieuwe concept ”Digital Dudz” is niemand minder dan Mark Rober, een ex-NASA wetenschapper en inmiddels geprezen Youtube Guru. Je kunt uit  veel verschillende outfits kiezen, allemaal zijn ze voorzien van een houderszakje om je smartphone (of tablet) in op te bergen. Zorg ervoor dat je de Digital Dudz app geïnstalleerd hebt en aan hebt staan. In de app kies je namelijk de animatie die jij wilt laten afspelen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een kloppend en bloederig hart of draaiende ogen, die geheel passen bij je T-shirt, bezorg jij je vrienden de schrik van hun leven.

Benieuwd hoe dit werkt? Check de video hieronder en laat je verbazen door de creatieve combinatie van T-shirts en Apps. De app kan natuurlijk ook perfect werken in combinatie met een bepaalde omgeving, waar ga jij dit plaatsen?

Digitale Dudz T-shirts