anti zweet shirt voor heren
Wayhome Studios

Het nieuwe anti zweet shirt voor heren

Stijlvol gekleed in een maatpak met bijpassend overhemd starten wij vol goede energie onze werkdag. We hebben een drukke agenda met een aantal belangrijke deadlines voor de boeg. Als succesvolle man willen wij onbezorgd de dag doorkomen en zo optimaal mogelijk presteren. Om dat te bereiken is het belangrijk om zo min mogelijk negatieve afleiding te hebben, ook niet van vervelende zweetplekken. Wij willen de hele dag fresh zijn en het nieuwe kledingmerk Fibershirts helpt ons daarbij, met het anti zweet shirt.

[divider]Het anti zweet shirt van Fibershirts[/divider]

Het anti zweet shirt

Nu je dit leest speelt waarschijnlijk de gedachte ”waarom heb ik dit niet zelf verzonnen?”. Je herkent het probleem meteen en tot op heden waren er vrij weinig oplossingen voor, laat staan praktische. Je wordt op internet als snel verleidt om te investeren in dure middelen die het zweet bestrijden. Maar zweten is menselijk, en waarom zou jij je levensstijl aanpassen en er veel geld tegenaan gooien, terwijl er nu zo’n makkelijke oplossing is? Het anti zweet shirt van Fibershirts is voor ons de ideale oplossing voor een dagdagelijks probleem.

Je wilt tenslotte lekker in je vel zitten, zeker als je moet presteren op je werk. Je wilt je tijdens een belangrijke vergadering of in gezelschap van je collega’s niet continue zorgen hoeven te maken over zweetplekken of zweetgeuren. De Fibershirts bevatten ingenaaide okselpads die je de hele dag beschermen. De shirts hebben een stijlvolle ”slim fit” pas vorm en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van organische Micro-Vezels®  afkomstig uit duurzaam beukenhout(95%) en spandex (5%). Het heeft een stijlvolle uitstraling en voelt erg zacht aan. De absorberende werking is vele malen hoger dan normaal katoen. Ideaal!

Innovatieve okselpads

De okselpads van Fibershirts bestaan uit 3 verschillende lagen, waarvan de middelste uit een waterbestendig materiaal gemaakt is. Hierdoor is het shirt gegarandeerd tegen zweetplekken beschermd. De okselpads bestaan uit een zachte laag die comfortabel op de huid gedragen wordt, de middelste absorberende laag die het zweet opvangt en vervolgens een waterdichte laag die voorkomt dat er ook maar 1 druppel zweet op je bovenkleding te zien zal zijn.

Volledig antibacterieel

Doordat de anti zweet shirts van Fibershirts volledig antibacterieel zijn, wordt de zweetgeur sterk verminderd. Met een anti zweer shirt voor heren zie je geen zweetplekken meer en je hebt ook geen last meer van vervelende geuren. Je komt fris voor de dag en zo ben jij op je best!

Bescherm je kleding

Ook niet onbelangrijk is het bijkomende voordeel dat je met deze zweetbestrijding de andere kleding die je over je shirt heen draagt, bijvoorbeeld je overhemd en maatpak, beschermd tegen beschadiging. Zweet kan op de lange termijn je kleding beschadigen, en dat wil je natuurlijk niet. Gele zweetplekken uit je lichte kleding krijgen is een frustratie voor menig man maar ook op donkere kleding zie je de lichte zweetplekken. Met het juiste ondershirt is de rest van je outfit beschermd.

Een succesvolle start-up

Rond een jaar geleden begon het succesverhaal van Fibershirts, ontstaan uit de innovatieve gedachte om zweetplekken voorgoed in het verleden te laten. De oprichters herkenden het probleem van zweetplekken, met name in een professionele werkomgeving. Het is vervelend wanneer je goed gekleed in een stijlvol pak naar je werk gaat maar continue last hebt van zweetplekken. Net even wat harder werken of hoog zomer, het zijn factoren die ervoor zorgen dat er vervelende zweetplekken verschijnen. Gelukkig hoef jij je daar dankzij Fibershirts geen zorgen meer over te maken. Met slechts een levensjaar op de teller is dit praktische merk al in 8 verschillende landen te verkrijgen. De groei zit erin, en Nederland mag trots zijn op een nieuwe en succesvolle start-up. Die niet stil staat overigens, want ze gaan verder dan alleen bestrijden van zweet onder de oksels. Anti zweet sokken en anti zweet onderbroeken komen onze kant op in de nabije toekomst!

Anti zweet shirt voor heren en dames

Wat werkt voor mannen, werkt vaak ook voor vrouwen. Zo ook het anti zweet shirt van Fibershirts. We kunnen allemaal genieten van het heerlijk zachte materiaal met fijne pasvorm op het lichaam. Het geeft heren en dames een comfortabel gevoel om de dag goed door te komen. Het anti zweet shirt voor heren is een wit ‘V’ hals T-shirt. Een perfecte match voor onder je zakelijke outfit. De dames kunnen kiezen voor een wit T-shirt met grote ronde hals, hierdoor geheel onzichtbaar onder je kleding.

TIP: was het shirt op 30 of 40 graden, alhoewel wat warmer ook kan. Het shirt met okselpads kan hierdoor niet beschadigen. Om het lang mee te laten gaan adviseren wij om het in de lucht te laten drogen in plaats van in een droger.

Lees meer over kleding en mode op lifestyle platform mensgoodlife.