kies-voor-een-e-bike-voorzien-van-de-nieuwste-technische-gadgets
kies-voor-een-e-bike-voorzien-van-de-nieuwste-technische-gadgets

Kies voor een e-bike voorzien van de nieuwste technische gadgets

Tegenwoordig staat een e-bike bij velen hoog op het verlanglijstje. Met zo’n elektrische fiets heb je geen last van tegenwind, heuvels en hellingen zijn a piece of cake, het is milieuvriendelijk, je fietst licht en comfortabel en ook langer met een hoge snelheid. Een echte musthave zou je kunnen zeggen!

Een e-bike heeft veel voordelen, maar…

Helaas is de groeiende populariteit van e-bikes niet onopgemerkt gebleven bij dieven en zo verscheen deze fiets ook bij hen hoog op het verlanglijstje. Het aantal diefstallen groeiden mee met de populariteit. Gelukkig zijn de e-bike ontwikkelaars met dit probleem aan de slag gegaan en met de Premium Q MN8 Belt van QWIC hoeven we niet meer bang te zijn dat onze e-bike gestolen wordt!

Een geïntegreerd GPS systeem in je e-bike!

De award winnende design e-bike van QWIC geeft dé oplossing voor het stijgende aantal diefstallen van e-bikes. Deze fiets heeft een geïntegreerd GPS systeem met de service van G4S (het grootste securitybedrijf van de wereld). Hierdoor kun je, wanneer je maar wilt, kijken waar je e-bike precies staat. Ook krijg je bericht wanneer je elektrische fiets een bepaald gebied verlaat. Deze e-bike rijd je €4499.

Geen zorgen meer

Ben je benieuwd hoe dit dan precies werkt? Met de aanvullende mobiliteitsverzekering en het GPS systeem met de bijbehorende service, kun je je Premium Q altijd opsporen. Via de app breng je ook gelijk de verzekeraar en de politie (zonder dat je los aangifte moet doen) gemakkelijk op de hoogte. Mocht je je fiets binnen 3 weken niet terugvinden? Dan krijg je een gloednieuwe Q e-bike en in de tussentijd dat hij zoek is rijd je een e-lease bike. Mocht er schade aangebracht zijn aan je fiets tijdens de (poging tot) diefstal? Dan wordt deze vakkundig hersteld door een rijwielhandelaar! Geen zorgen meer!

QWIC

Taco Anema en Michiel Hartman hebben in 2006 het elektrische fietsenmerk QWIC opgericht. Met de ambitie om mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren, voorzien zij mensen van innovatieve, duurzame en strak ontworpen e-bikes. Zo proberen ze automobilisten te verleiden om vaker de elektrische fiets te pakken en die auto lekker te laten staan. Een mobiele revolutie dus!

Ga erop uit met je e-bike en ga verder waar je gebleven was met je oude fiets , enjoy goodlife!

Check meer gadgets op het lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.