bodycombat-verslavende-total-body-work-out
LesMills

Bodycombat: Verslavende Total Body Work-out

Kom van die bank af, sla dat ene biertje over en ga voor een Bodycombat: Verslavende Total Body Work-out. Wij geloven niet in de trend van begin dit jaar, waarbij vrouwen een bierbuik verkiezen boven een sixpack. De zwijmelde vrouwen staan niet voor niets uren in de rij voor het ontblote lichaam van Channing Tatum in de nieuwe film Magic Mike XXL. Komop nou, een atletisch figuur kan jij natuurlijk ook krijgen!

“Bodycombat, de total body work-out die goed is voor lichaam en geest”

channing-tatum

Bodycombat is de ideale work-out om te werken aan een mooi en gespierd lichaam. Tijdens deze work-out leef je je volledig uit op opzwepende muziek. Weliswaar niet zoals stripper Magic Mike, maar het resultaat is grandioos.

Tijdens dit felle en energieke programma worden er een aantal gevechtssporten gecombineerd: karate, boksen, tai chi en tae bo. Je werkt je in het zweet op stevige beats en voert de meest uiteenlopende bewegingen uit. Zoek hierbij je eigen grenzen op. Door je grenzen te verleggen, voel je je beter in je vel. Sluit de les af met een “Final Fight for your life”, waarmee je tot het uiterste moet gaan. En met het uiterste, wordt ook echt het uiterste bedoeld. Want in deze “round” geef je het allerlaatste beetje power dat nog in je zit. Sla de stress van het alledaagse drukke leven uit je lichaam! Denk aan die lastige klant, je vervelende puberbroertje of je bemoeizuchtige (schoon)moeder die je wel eens een pak rammel zou willen geven.

Met Bodycombat wordt je fitter en heb je meer energie. Je verbetert je evenwicht en concentratie. Daarbij train je je hele lichaam, balanssysteem, verlies je gewicht en krijg je sterkere spieren. Het is ontzettend verslavend en nog leuk ook! Volg voor het beste resultaat 2 tot 3 lessen per week. De vrouwen zullen in de rij staan voor je 😉 Ontdek bodycombat, enjoy Goodlife!

Footage: Bodycombat

Check meer sportnieuws op lifestyle mannen blog mensgoodlife.