de-beste-fitness-en-sportkleding-voor-mannen
de-beste-fitness-en-sportkleding-voor-mannen

De beste fitness en sportkleding voor mannen

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de Nederlandse singles (45 procent) de ogen extra openhouden om een leuke date te kunnen scoren tijdens het sporten. Een kans op het scoren van een date en fit worden tegelijkertijd, dat is toch wel een echte win-win situatie. Zorg er daarom voor dat je met toffe sportkleding de gym betreedt. In dit artikel gaan we je alles vertellen hoe ook jij dit voor elkaar gaat krijgen. Zo besteed jij ook nog eens de beperkte tijd die je hebt, extra efficient. Je werkt niet alleen aan je lichaam, maar misschien ook wel aan je nieuwe liefde. Kortom, liefde voor sport. Enjoy the ride…

Sportkleding voor mannen

Een groot gedeelte van de fanatieke sporters geeft aan extra tijd te besteden aan het uitkiezen van mooie kleding. Je wilt er natuurlijk altijd fresh uitzien. Fitnessen behoort niet alleen in je wekelijkse routine, het is een echte lifestyle. Daar weet jij alles van. Je zult merken dat het dragen van gave sportkleding je net wat extra motiveert om je best te doen. Zie het als dat kleine duwtje in de rug om nog even naar de gym te gaan. Maar het is natuurlijk zeker niet onbelangrijk dat de sportkleding ook comfortabel zit. Er goed uitzien en je slecht voelen, dat werkt niet. Tip: ga voor donkere bovenkleding en niet voor een licht hemdje, dit voorkomt goed zichtbare zweetplekken. Een angst die je kunt hebben als je gewichten aan het heffen bent. Aan de andere kant, sommige mannen vinden dit misschien juist weer heel stoer: “Hé, moet je zien hoe hard ik ga hier!“.

Resultaatgericht sporten

Waar moet goede sportkleding nu eigenlijk allemaal aan voldoen? Wat we naar de sportschool dragen moet een weerspiegeling zijn van de resultaten die we boeken. Dit geldt zowel fysiek als mentaal. Perfect aansluitende shirts en shorts zijn een must-have in de gym. Je sportwear moet niet schuren, plakken of doorwassen zijn. Tip: ga ook niet met afgetrapte sneakers naar de sportschool. Be classy 😉

Onze redactie nam de proef op de som en heeft eens wat fitnesskleding geshopt. Het resultaat mag er zijn. Lekker zittende sportkleding die net dat beetje extra vertrouwen geeft. En hoe het allemaal begon? Dat leggen we je nu uit.

Niet te missen verpakking

Rond de middag arriveert een opvallend zalmkleurige verpakking. Het feest kan beginnen, wanneer ik de 100% biologische verpakking open en mijn Kratosz tevoorschijn haal.

Pak uit, Kratosz aan en gaan…

In de verpakking verschool zich een fluweelzacht en vochtabsorberende handdoek en singlet van ultra zacht katoen. Ik ben klaar om te gymen en niemand houdt mij nog tegen.

Kratosz shirt

Niets is zo lekker als een shirt zonder mouwen. Ik zet de waaier aan op de zolder, en gewichtheffen maar. Ook lekker voor in de gym natuurlijk. Deze stof is lekker stevig, wat dikker en zeer luchtdoorlatend. Ook is het dit shirt mooi afgewerkt met rood logo aan de zijkant. En het belangrijkste van alles, de workout ging geweldig!

Kratosz handdoek

Tijdens mijn workouts wil ik comfortabel en hygiënisch liggen op mijn bank. De zachte handdoek van Kratosz is dan precies wat ik nodig heb. Lekker lang, breed genoeg met een omgevouwen uiteinde. Ideaal om hem ook over mijn hoofd heen te dragen na mijn workout. Net als een echte kick-boxer liep ik de gym uit. Game over. Chill on!

O ja en die ene date… Dat zit goed. Want wanneer jij je goed in je vel voelt, is dat gelijk aan je af te lezen. Kortom hit the gym en geef alles wat in je zit.

Wie met Kratosz in de gym traint, boekt vooruitgang. Enjoy goodlife!

Train als een soldaat

Next level trainen doe je door alles eruit te halen dat erin zit. Warm die spieren op en doe de zwaarste oefeningen die jij je maar kunt bedenken. Diamond Ott weet je er wel een aantal te vertellen, die je eenvoudig ook vanuit huis kunt doen. Vaak heb je niet veel nodig om pure kracht te ontwikkelen. Let’s go…

Wil jij meer lezen over sporten en kleding? Lees dan verder op lifestyle nieuws platform en blog voor mannen mensgoodlife!