het-is-buiten-koud-tijd-voor-een-fitness-workout
Timothy

Het is buiten koud, tijd voor een fitness workout

Ja, je leest het goed, we zijn aan het rijmen geslagen want de surprise gedichten voor de kerst moeten weer gemaakt worden een dezer dagen. Afgelopen week zijn de eerste sneeuwvlokken alweer veilig geland, dat betekent dat het steeds kouder wordt in ons koude kikkerland. De maand december kenmerkt zichzelf niet alleen door het koudere weer, maar ook door gezelligheid met familie en vrienden keer op keer. Met sinterklaas en kerst gaan vaak de gourmetstellen aan, en de lekkere hapjes en drankjes kunnen dan natuurlijk niet in de koelkast blijven staan. Met onze goede voornemens voor 2019 in het zicht, moeten we ons in de sportschool behoeden voor eventueel overgewicht.

[divider]Het is buiten koud, tijd voor een fitness workout[/divider]

Goede voornemens

Sommige onder ons proberen ieder jaar goede voornemens op te stellen voor het komende jaar. De bekendste zijn dan ook ‘ik ga meer sporten’, ‘ik ga gezonder eten’ of ‘ik ga minder drinken’. Maar het is algemeen bekend, van uitstel komt afstel. Ons advies: begin gewoon meteen en duik die sportschool in. Mocht deze drempel toch iets te hoog zijn, dan kunnen wij je in dit artikel misschien overtuigen om ook tijdens de wintermaanden in vorm te blijven.

Maar, hoe dan?

Doe je aan voetbal? Of aan een andere buitensport? Veel buitensporten kennen een winterstop, een periode dat er niet gesport wordt gedurende de koude wintermaanden. Wil jij je conditie behouden? Dan is het belangrijk dat je ook gedurende de winterstop fit blijft. Zorg er dus voor dat je een tijdelijk fitness abonnement aanschaft, of eventueel aan zaalsporten kunt meedoen.

Hebben hebben hebben

Door de juiste sportkleding aan te schaffen, wordt de drempel om naar de sportschool te gaan soms al iets kleiner. Heb je comfortabele sportkleding, dan zal jij je namelijk al een stuk prettiger voelen in de sportschool. Dit is zeker niet onbelangrijk. Zelf vinden wij de sportkleding van Nike en Adidas kwalitatief hoogwaardige sportkleding. Van trainingsbroeken, hardloopbroeken, kort of lang, dri fit of niet ze hebben het allemaal. Voor elk wat wils dus!

Het belangrijkste is dat jij je er prettig in voelt. Speciaal voor onze lezers hebben we nog een handige tip: gebruik de promotiecode Nike of kortingscode Adidas als je niets te veel wilt betalen. Just do it, enjoy goodlife!

Meer lezen? Volg het laatste sport voor mannen nieuws op lifestyle platform mensgoodlife.