freerider-skatecycle
Freerider SkateCycle

Freerider SkateCycle

Verveeld met de traditionele skateboarden of gewoon op zoek naar iets nieuws? De FreeRider SkateCycle is een bijzondere uitdaging. Zo ontving de FreeRider Skatecycle ontving een prijs vanwege het revolutionaire ontwerp en de kwalitatief hoogstaande uitvoering van het solide aluminium frame en onderdelen van duurzaam materiaal.

Freerider

freerider-skatecycle

Unieke machines die uitgerust zijn met voor- en achterwielen met openingen en platforms in het midden waar je voeten op staan. Of dit een prachtige fiets is? Jazeker, de wielen zijn aan elkaar verbonden door een dwarsbalk, waarmee de rijder zich voortbeweegt door zijn lichaam te draaien. Hierbij hoor je ook de voeten binnen- of buitenwaarts te richten.

Met dit futuristische skateboard reis je snel en sportief van A naar B. Er zijn niet veel tricks uitgevonden voor deze SkateCycle, ga snel deze uitdaging aan.

Voel je vrij en enjoy Goodlife!

Fietsen voor mannen

Een lekker stukje fietsen. Dat zouden meer mensen moeten doen. Het is niet alleen goed voor de conditie maar ook voor je geest. Even de buitenlicht in en genieten van alles dat je om je heen ziet. Want als je de hele dag thuis zou zitten zou je bij lange na de helft niet meekrijgen. Geniet er extra van met een prachtige Freerider.

Ontdek meer fietsen voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.