topprestaties-met-argi-sportvoeding
lzf

Topprestaties met ARGI+ sportvoeding

Verzorg je interne mens en kies voor topprestaties met ARGI+ sportvoeding, het duwtje in de rug voor wanneer je het nodig hebt. Je kent het wel, je hebt de hele dag gewerkt en bereidt je voor op de gym. Je komt alleen een beetje energie tekort, maar daar heb je gelukkig een oplossing voor: ARGI+.

Topprestaties met ARGI+ sportvoeding

ARGI+ is een uniek supplement voor sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. L-arginine zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Een gezonde bloedcirculatie zorgt ervoor dat onze organen in voldoende mate van voedingsstoffen en zuurstof worden voorzien en dat afvalstoffen snel afgevoerd worden. Onze bloedvaten spelen daarbij een belangrijke rol. ARGI+ is een supplement dat bestaat uit het aminozuur L-Arginine en een aantal essentiële vitamines (vandaar de +). L-Arginine wordt door ons lichaam omgezet naar NO (NitricOxide), oftewel, stickstofoxide.

L-Aginine

agri-sportdrank

Dr. Murad werd in 1998 bekroond als Nobelprijswinnaar voor de geneeskunde voor zijn baanbrekend onderzoek naar ‘nitric oxide signaling pathways’. L-Aginine wordt door veel wetenschappers het ‘wondermolecuul’ genoemd. L-Arginine is een natuurlijk aminozuur dat ons lichaam omzet naar stikstofoxide (nitric oxide), welke onze bloedvaten helpt zich te ontspannen en deze ook verwijdt om meer bloed te laten stromen. Het ondersteunt een gezonde bloeddruk en algemene cardiovasculaire gezondheid. Forever ARGI+ levert alle voordelen van L-Arginine gecombineerd met de heilzame eigenschappen van verschillende fruitsoorten, zoals zwarte bes, morellen, bosbessen, frambozen, bramen en vlierbessen, die de effecten van de stickstofmonoxide productie en activiteit verbeteren. Dr. Murad onderschrijft de ARGI+ als het beste L-Arginine supplement op de markt.

Review ARGI+ sportvoeding

Onze redactie ontving een doos vol ARGI+ sticks (zakjes) om hierover een review te plaatsen. Dit vonden we erg leuk, dus hebben we dit wondermiddel geprobeerd. De bevinding van een redactielid was als volgt: Het begon in de gym in Breda, waarbij ik altijd begin met een kwartier hardlopen. Normaal doe ik dit op een snelheid van 7,5 k.m. per uur, waarna ik mijn andere krachttraining oefeningen uitvoer. Echter na een paar flinke slokken ARGI+ keer bleef ik deze keer iets langer op de band staan, tot een half uur maar liefst! Dat was zeer bijzonder voor mij, sterker nog op een andere dag voerde ik het tempo zelfs op tot 10 k.m. per uur. Een bijzondere prestatie voor een beginnend-hardloper.

Ook de krachttraining oefeningen zoals de bench press en een aantal oefeningen met losse dumbells gingen bijzonder goed. Ik merkte dat ik meer zuurtstof had, waardoor ik het minder snel benauwd kreeg. Ook merkte ik dat de fitness oefeningen me makkelijker af gingen, ik had namelijk meer kracht naast een hoger uithoudingsvermogen. Hoewel ik niet meteen een paar kilo’s erbij nam, hield ik het dus wel langer vol. Een interessante bevinding, want op deze manier kan ik doorgroeien als ik het gevoel heb “stil” te staan. Het grote voordeel van AGRI+ sportvoeding zit hem vooral in het feit dat dit een natuurlijke poederachtige stof is die je gemakkelijk met water mengt. Even schudden en klaar voor gebruik.

Wil jij een boost tijdens het sporten? Probeer ARGI+ sportvoeding, enjoy Goodlife!

Footage: Video ARGI+

Ontdek meer sportnieuws op mannen blog en lifestyle platform mensgoodlife.