decathlon-tilt-de-populaire-sport-padel-naar-een-hoger-level
decathlon-tilt-de-populaire-sport-padel-naar-een-hoger-level

Decathlon tilt de populaire sport Padel naar een hoger level 

Ben jij in de afgelopen maanden een keertje gaan padellen? De kans is groot! Zeker, aangezien padel momenteel super populair is. De sport waar iedereen sinds de lockdowntijden dol op is geworden. Ben jij van plan om steeds vaker te gaan padellen? Til dan deze sport naar een hoger niveau!

Padel whateh?

Padel is dus razendpopulair. Maar misschien heb jij geen idee waar de rage over gaat? Deze racketsport wordt vaak omschreven als een mix van squash en tennis. Het veld ziet er een beetje uit als een klein tennisveld in een groot aquarium en is bespeelbaar bij zowat alle weersomstandigheden. Ook is het heel makkelijk om de 1,5 meter afstand te houden tijdens het spelen. Zo werd padel één van de weinige groepsporten die nog uitgeoefend mochten worden tijdens periodes met strengere coronamaatregelen.

Tip voor het teamuitje

Waarom deze sport zo snel populair werd? Padel is helemaal niet moeilijk! Je speelt dan ook vrij snel een degelijk potje. Meteen bij de eerste keer krijg je het gevoel dat je redelijk goed kan spelen. Omdat je het met vier speelt, is het ook nog eens gezellig. Speel met je vrienden en groepssfeer verzekerd! Al zin gekregen in een potje?

Run don’t walk to Decathlon

Als jij van plan bent een racket aan te schaffen, dan is het aan te raden eens een kijkje te gaan nemen bij Decathlon! Welke vorm moet mijn racket zijn en hoe vaak ga ik de sport beoefenen? En welke schoenen kan ik het beste aan? Wij snappen best dat er nog geen veel vragen komen kijken bij het beginnen met Padel. Maar gelukkig weten ze daar bij Decathlon wel raad mee. Zij geven maar al te graag advies in alle materialen die jij nodig hebt!

En misschien ken je KUIKMA, het Decathlon-merk voor padel al wel. Dit jaar ging het merk van start met het het tekenen van twee topspelers -Lucía Sainz en Maxi Sánchez- als ambassadeurs. Deze samenwerking wordt gekenmerkt door sterke waarden, zoals passie voor deze sport en het belang van teamwerk om geweldige resultaten te behalen. DIt merk heeft heel wat mooie rackets beschikbaar en is te verkrijgen bij Decathlon. Nog een reden nodig om eens bij Decathlon te gaan kijken? Je kan je inschrijven voor hét internationale padelevenement. Deze sport MOET je geprobeerd hebben.

Ontdek meer sportnieuws op het lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.