welke-uitslagen-voorspel-jij-tijdens-dit-wk
welke-uitslagen-voorspel-jij-tijdens-dit-wk

Welke uitslagen voorspel jij tijdens dit WK?

Het Nederlands elftal is aangekomen in Qatar en klaar voor de eerste wedstrijden van het WK. De poules zijn al langer bekend en vele voetbalfans (en ook niet-voetbalfans) hebben hun hersenen al laten kraken… Wat zijn de kansen van Nederland en wie wordt wereldkampioen. Sommigen zijn een WK poule gestart met vrienden, collega’s of familie en anderen voorspellen de wedstrijden online. Ga je de WK uitslag voorspellen? In deze blog vind je enkele handige tips.

Zijn ze in vorm?

Allereerst is het belangrijk om te kijken welke teams in vorm zijn en welke juist niet. Ook al lijken de kansen voor een bepaalde ploeg groot (op basis van eerdere resultaten), als deze ploeg niet in vorm is, kan het zomaar heel anders uitpakken. En dit geldt ook voor teams waarvan je in eerste instantie misschien niet zoveel verwacht. Als zij de laatste tijd echt in vorm zijn… dan brengt dit ze misschien wel verder!

Blessures?

Zoals we allemaal weten, zijn er bepaalde cruciale spelers binnen een team. Of deze meedoen of niet, merk je wel degelijk. Precies daarom is het van belang om van tevoren te kijken of er nog blessures of schorsingen bekend zijn. Cruciale spelers kunnen echt het verschil maken.

WK uitslagen

De precieze uitslag van een wedstrijd goed gokken, blijft natuurlijk lastig. Wel kun je kijken naar de meest voorkomende uitslagen op een WK. Zo zijn 1-0 en 2-1 uitslagen die vaker voorkomen. Laat je ook niet te snel verleiden tot een gelijk spel, deze lijkt toch niet zo vaak voor te komen. Wil je echt voor een gelijk spel gaan, dan lijkt 1-1 de meest voorkomende optie.

Gokken

Het gokken op wk voetbal wedstrijduitslagen in een poule of online geeft zo’n WK natuurlijk een extra dimensie. Elke wedstrijd wordt opeens leuk om te volgen en je hebt echt een sterke voorkeur voor een bepaald team. Doe je mee en zet je geld in? Houd dan wel in gedachten dat het allemaal een gok blijft en je niet te gek moet doen. Disclaimer: Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. 

Voorspel de WK uitslagen beter dan ooit, enjoy goodlife!

Vind meer voetbalnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.