deze-geschenkverpakking-van-disaronno-is-het-ideale-kerstcadeau
deze-geschenkverpakking-van-disaronno-is-het-ideale-kerstcadeau

Deze geschenkverpakking van Disaronno is het ideale kerstcadeau

Kerstmis, the most wonderful time of the year… We zitten alweer bijna aan het eind van het jaar en dat betekent dat de kerstdagen weer voor de deur staan. Naast lekker eten, samen zijn met dierbaren (voor zover dat in deze tijd mogelijk is), terugkijken op wat geweest is en vooruitkijken op wat gaat komen, mogen de kerstcadeautjes natuurlijk niet vergeten worden. Waarmee verras je jouw dierbaren dit jaar? Disaronno heeft het ideale kerstcadeau.

Disaronno

Het verhaal van Disaronno begint bij een jonge schilder uit de school van Da Vinci. Deze schilder werd volop geïnspireerd door de schoonheid van een jonge weduwe uit Saronno, een dorpje in Italië. Hij begon te schilderij en zijn werk genaamd “De fresco of the Madonna” is tot op heden nog steeds te zien in een kerk in Saronno. Na de ontwikkeling van dit schilderij, creëerde de weduwe als dank een amberlikeur. In 1525 herontdekte de familie Reina het recept van deze likeur en werd Disaronno ontwikkeld. Het geheime recept werd van generatie op generatie overgedragen…

Geschenkverpakking

Disaronno Velvet, een variant van met een verfrissend zachte Italiaanse crèmelikeur waarin de bekende smaak van Disaronno Originale natuurlijk te herkennen is. Door de echte melk dier erin verwerkt zit zijn woorden als romig, zoet en fluweelzacht kenmerkend voor deze drank. Natuurlijk is deze Velvet variant in de iconische vierkante fles gegoten en deze keer in een wit jasje gehuld. In de geschenkverpakking zijn 2 matwitte glazen met een goud logo toegevoegd. Dus… Een origineel, feestelijk en lekker geschenk! 

Maak deze kerst extra speciaal met Disaronno Velvet, enjoy goodlife!

Vind meer cadeautips op het lifestyle nieuws voor mannen blog mensgoodlife.