leuke-en-originele-cadeautips-voor-je-vrienden
Anderson

Leuke en originele cadeautips voor je vrienden

Een jarige in je vriendengroep? Gaat iemand samenwonen? Heeft hij een nieuwe baan? Er zijn genoeg gelegenheden waarbij een cadeau vanuit jouw kant nodig is. Een goed cadeau vinden is niet makkelijk en zeker wanneer de persoon in kwestie geen verlanglijstje heeft, kom je voor een pittige uitdaging te staan. Cadeautips zijn dus welkom!

[divider]Leuke en originele cadeautips voor je vrienden[/divider]

Waar vind je het perfecte cadeau voor een van je maten? Hij zit vast niet te wachten op het zoveelste bierpakket… In deze blog vind je 5 cadeautips. Doe er je voordeel mee, geven is tenslotte leuker dan krijgen als je eenmaal een goed cadeau gevonden hebt.

#1 Bierbrouwset

Houdt hij van bier maar vind je het speciaalbierpakket te standaard? Een bierbrouwset is én origineel én bevat bier (ideaal!). Met behulp van zo’n set brouw je 5 liter home made beer in een week. Alles wat je nodig hebt zit in de beer making kit. Zal het zelf gebrouwen biertje beter smaken dan het ‘zelfgekochte’ biertje?

#2 Staatslot

De Staatsloterij heeft iedere 10e van de maand een trekking waarbij mooie geldprijzen binnengehaald kunnen worden. Met een beetje (veel) geluk geef je een staatslot cadeau waar de hoofdprijs van 1 miljoen euro op valt. Of je nu wint of niet, wanneer je een staatslot cadeau geeft, geef je een spanning die erbij komt kijken cadeau. De stiekeme wat-als-gedachtes komen boven. Wat als je … euro wint? Heerlijk, een beetje dromen!

#3 Filmpakket

Heeft je vriend wel een avondje rust verdiend? Dan is een filmpakket het ideale cadeau. Een goede film, zijn favoriete snacks en een lekker koud biertje in een pakket. Wie wordt er nu niet blij van een avondje vrij op de bank?!

#4 Scheerpakket

Een vriend die van verzorging houdt maak je blij met een scheerpakket. Laat je vriend teruggaan naar het scheren van vroeger. Een uitklapbaar mesje en scheerzeep om zijn baard tot in de puntjes bij te werken. Zeg nu zelf, het scheren van vroeger is een stuk mannelijker dan de apparaten van deze tijd.

#5 Scratchmap met reisinspiratie

Geef je reislustige vriend een scratchmap cadeau. Dit is een wereldkaart met een wegkrasbaar laagje. Alle bestemmingen waar hij geweest is, kan hij wegkrassen waardoor een leuk kleurtje ontstaat. De overgebleven bestemmingen zullen hem laten fantaseren over zijn volgende reizen. Een boek vol reisinspiratie is een leuke toevoeging bij deze scratchmap. Zo geef je mooie herinneringen en toekomstplannen cadeau!

Onthoud deze cadeautips goed, het eerstvolgende feest heb jij je cadeau in ieder geval al klaar! Enjoy giving, enjoy goodlife!

Vind meer tips voor mannen op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.