Rozen-tulpen-of-lelies-voor-dames
moodboardphotography

Rozen, tulpen of lelies voor dames

Wij mannen zijn slecht in het geven van cadeaus aan dames. Weet jij wat de lievelingsbloemen zijn van jouw vriendin, vrouw, moeder of schoonmoeder?

Lievelingsbloemen voor dames

Uit onderzoek blijkt dat rozen, tulpen of lelies voor dames een eerste keuze is. 90% van de vrouwen denkt bij haar lievelingsbloem aan een bijzonder moment of persoon. 43% van de Nederlandse vrouwen zijn ondersteboven van een boeket met lievelingsbloemen. Dus verras je vriendin of vrouw bij de volgende gelegenheid met één van deze bloemen en scoor punten. Welcome to the goodlife!

Op zoek naar een cadeau?

Bestel je bloemen online en ze worden dezelfde dag geleverd door een lokale bloemist. Die weet je altijd goed te helpen. Zo maken ze dagelijks wel honderden mooie boeketjes, wellicht zit daar wel één tussen die jij graag zou willen hebben. Het ideale cadeau voor je vriendin vinden? Je vindt het bij een online bloemist. Want daar maken ze – op afstand – prachtige creaties die ze vervolgens per post naar je sturen. Je kunt ook aangeven wanneer je wilt dat het bezorgd wordt. Ideaal dus als je iemand wilt verrassen voor een speciale gelegenheid. Kortom het mooiste cadeau heb je zo geregeld.

Meer lifestyle nieuws voor mannen ontdek je op mensgoodlife.