de-magie-van-bloemen
Solaris girl

Schenk haar bloemen

Dat wij mannen niet altijd even goed zijn in het geven van cadeaus aan de vrouwen in onze levens is geen nieuws. Hoeveel keren heb je jezelf hoofd krabbend afgevraagd: “Wat geef ik aan haar?” Het aantal keren is waarschijnlijk niet op twee handen te tellen. Er is niets op tegen om zo nu en dan terug te vallen op de oude klassieker: Schenk haar bloemen!

Bloemen: de boodschapper van emotie

Wat bloemen zo speciaal maakt is de status als boodschapper van emotie. Er zijn bloemen die symbool staan voor liefde, tedere gevoelens, genegenheid, respect, sympathie, zorg en dankbaarheid.

‘Life is the flower for which love is the honey’ – Victor Hugo

Met een beetje voorkennis zijn de bloemen die jij uitkiest een reflectie van jouw gevoelens voor die ene dame in jouw leven.

Tijdloze charme die  vrouwen doet smelten

Nog altijd hebben bloemen een tijdloze charme die vrouwen doet smelten. Wanneer je bloemen geeft draait het allemaal om de symbolische waarde.  Toon haar dat ze wordt geliefd en gewaardeerd. Een mooiere manier om zonder woorden te vertellen wat je voor haar voelt bestaat niet. Handig omdat je emoties met woorden overbrengen niet altijd even makkelijk is.

Nog niet overtuigd?

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de vrouwen bij haar lievelingsbloem denkt aan een bijzonder moment of persoon. 43% van de vrouwen geeft aan ondersteboven te zijn van een boeket met bloemen. Heeft ze dus nog geen lievelingsbloem? Dan is het aan jou om haar dat ene mooie moment te schenken. Voortaan heeft ze wél een favoriete bloem. Een bloem die zij associeert met jou.

Schenk haar bloemen!

Wacht niet langer en ga langs bij een lokale bloemist. Of bestel je bloemen online en ontvang de volgende dag de bloemen bij jou thuis.

Bekijk meer cadeautips op lifestyle platform en mannen blog mensgoodlife.