Verras je vriend of vriendin met een prachtige ervaring als cadeau

Verjaardagen, jubileums, bruiloften en ook dagen als Valentijn zijn momenten waarop we cadeaus geven aan onze geliefde of vrienden. Hoe leuk het ook is om iemand blij te maken met een fysieke gift, het is soms best wel lastig om een geschikt cadeau te vinden… Heb je wel eens nagedacht over een ervaring als cadeau?!

Een cadeau bedenken

Je herkent het wel, je vraagt iemand wat hij of zij wil hebben als verjaardagscadeau en het antwoord is “ik vind het al leuk als je even langskomt”. Helemaal super, maar daar heb je dus precies niks aan. Je wil immers gewoon langskomen mét een leuk cadeau! Een bos bloemen, een boek of tijdschrift, een kledingstuk… het is het allemaal net niet. Online kun je van alles vinden, maar als je niet helemaal weet waar je naar moet zoeken is dat een hele uitdaging.

Maar heb je wel eens nagedacht over een ervaring als cadeau? Mensen blijken immers gelukkiger te worden van ervaringen dan van materiële zaken. Dus, een ervaring is misschien wel het perfecte cadeau. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een dagje weg, een overnachting ergens of een toffe activiteit. In tegenstelling tot een materieel cadeau is zo’n ervaring (de herinneringen eraan) blijvend.

Een ervaring als cadeau

Of het nu een ticket naar een droombestemming verder weg is, of een hotelovernachting in eigen land… Met een ervaring als cadeau sla je de plank niet snel mis. Je verwent de ontvanger met een belevenis die hij of zij niet snel zal vergeten. En de ontvanger heeft zelf ook nog een vinger in de pap, waar en wanneer kiest hij namelijk zelf. Een flightgift kun je inzetten bij vele luchtvaartmaatschappijen en naar vele bestemmingen. Geef je liever een hotelovernachting cadeau? Met een hotelgift geef je de ontvanger keuzes genoeg, en dat wereldwijd! Naast een flightgift en hotelgift kun je ook gaan voor een activitygift. Deze kun je voor allerlei activiteiten inzetten. Van een museumbezoek tot het proberen van een nieuwe sport. De keuze is reuze!

Verras je vriend of vriendin met het perfecte cadeau, enjoy goodlife!

Vind meer cadeautips op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.