waag-je-kans-met-mega-moolah
Mega Moolah

Waag je kans met Mega Moolah

Ervaar het spannende casino-gevoel achter je computer en waag je kans met Mega Moolah. Wie weet win jij wel een van die legendarisch hoge prijzen!

Waag je kans met Mega Moolah

De spannende slotgame Mega Moolah van Microgaming is al langere tijd een ware sensatie. Dit zeer geliefde online slot heeft namelijk een progressieve jackpot die regelmatig oploopt tot in de miljoenen. In een klap niet meer werken! Mega Moolah bestaat al sinds 2006. Het heeft zich online meer dan bewezen met een jackpot van maar liefst £13,212,882. Het aantal spelers groeit met de dag, en daarmee ook de hoogte van het prijzengeld. Naast het winnen van prijzen, verhoog je ook je speelsaldo met credits, waardoor je nog meer speelplezier hebt.

Het speelgemak

Geen moeilijke functies of veel nadenken. Gehuld in een Lion King achtige omgeving speel jij jezelf tot king of the jungle. Oog in oog sta jij met wilde dieren, zoals apen, leeuwen en olifanten. Gecombineerd met het stijlvolle Afrikaanse savanne-thema en een aantal welbekende standaardsymbolen zoals de 10 tot en met de aas, beleef jij een ongekend speelavontuur. Let wel goed op de symbolen, want hiermee kun je goed scoren in het spel.

Met 5 rollen en 3 rijen speel je in totaal met 25 winlijnen. Kies je favoriete aantal en druk er op los. Het maximaal aantal speelbare munten per spin is 125. Je koppelt hieraan een muntwaarde die varieert van 1 cent tot en met 5 cent. Dit maakt het spel erg geschikt voor low- en high-rollers. Benieuwd naar de witfrequentie van Mega Moolah? Die is 94% 😉 tijd om een gokje te wagen dus.

Win je Bonus

Dubbele winst, gratis spins en lachende apen. Deze functies maken Mega Moolah nog leuker (en verslavender) om te spelen. Met extra spins (de ”Scatter”) kun je in een korte tijd enorm goed cashen. Win je met een ”Wild” dan zijn je prijzen het dubbele waard. Benieuwd naar het fameuze bonusspel? Dit is een wiel waar je aan moet draaien. Dit Jackpot Wheel kan bij iedere speler beginnen te draaien en stil komen te staan bij 4 verschillende prijzen. Deze varieert van € 10 tot € 1.000.000 euro. Een hogere inzet betekend… je raadt het al, een hogere kans op de bonusronde.

Veel speelplezier and may the slots be with you.