een-gezellig-dagje-uit-in-nederland-tijdens-de-zomer
een-gezellig-dagje-uit-in-nederland-tijdens-de-zomer

Een gezellig dagje uit in Nederland tijdens de zomer

Heb jij binnenkort een dagje vrij en weet je nog niet hoe je deze leuk en nuttig kunt besteden? Er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen in ons eigen land. Het hoeft vaak niet eens heel duur of ver weg te zijn. Wij lichten onze top 4 leukste uitjes voor je toe.

#1 Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een van de grootste dierentuinen van Nederland. Maar wat deze safari onderscheidt van andere is dat je ook daadwerkelijk zelf op safari kunt. Je kunt met je (eigen) auto of bus touren tussen de dieren, met de bootsafari over het water varen of gewoon een route bewandelen. Gedurende de dag kun je leerzame voederpresentaties of roofvogel shows bekijken. Je kunt er zelfs een heel weekend van maken, en er voor kiezen om te overnachten in het park.

Oog in oog met wilde dieren

#2 Efteling

Een wereld vol wonderen. De Efteling is een attractiepark vol met spannende, avontuurlijke sprookjes. Joris en de Draak, de Baron, de Vliegende Hollander en de Python zijn attracties voor de echte waaghalzen. Het Sprookjesbos, Villa Volta, de Droomvlucht en Fabula zijn perfect voor de echte creatievelingen, en de Stoomcarrousel, Kleuterhof en Monsieur Cannibale voor de kleintjes onder ons. En daarnaast is er nog veel meer te doen in het park! Ideaal voor een dagje weg met het hele gezin.

#3 Karten

Overal in ons mooie landje kun je wel ergens indoor of outdoor karten. Je kunt zelf kiezen hoeveel heats je wilt karten. Een heat duurt ongeveer 10 à 15 minuten, afhankelijk van de lengte van de baan. Kies er dus ook altijd voor om minimaal 2 heats te karten, zodat je de eerste heat kunt gebruiken om even uit te testen. Wie van jouw vrienden is de snelste?

#4 Escaperoom

Een escaperoom is een super spannend en avontuurlijk dagje weg met vrienden of familie. Kan jouw vriendengroep goed samenwerken? Of wordt de stress om te ontsnappen jullie net iets te veel? Probeer het zeker uit met je familie of vrienden.

Ontdek onze top 4 leukste dagjes uit voor een onvergetelijke herinnering, enjoy goodlife!

Wil jij meer leuke dagjes uit ontdekken? Houd dan mannen blog en lifestyle nieuws platform mensgoodlife goed in de gaten.