inspirerend-blog-voor-mannen
inspirerend-blog-voor-mannen

Inspirerend blog voor mannen

In de ochtend, middag en avond, op elk deel van de dag is er wel zo’n moment dat we even ons verstand op nul (willen) zetten en bezig (willen) zijn met alles behalve de dagelijkse hectiek. Op zo’n moment surfen we vaak even op het internet, op zoek naar leuke content. Content waarin we geïnteresseerd zijn en die dan ook onze aandacht weet vast te houden. De interesses van de moderne man zijn natuurlijk uiteenlopend, maar toch komen veel dezelfde onderwerpen vaak terug als we het over interesses van de man hebben. En ja… Dit zijn precies de onderwerpen die we terugvinden op onze blog voor mannen. Maar waarom bloggen we eigenlijk? Wat kun je dan precies lezen op onze website voor mannen? En zijn er posts op deze mannenblog die je zeker niet mag missen? Hier vind je antwoord op deze dringende vragen!

Inspirerend blog voor mannen

We gaan nu dieper in op mensgoodlife, het lifestyle blog voor mannen en gaan alle vragen beantwoorden die je voor ons hebt:

Waarom bloggen we?

Waarom bloggen we eigenlijk? Naast dat we graag schrijven en geïnteresseerd zijn in de meest uiteenlopende onderwerpen bloggen we om een plek te creëren waar we informatie, het laatste nieuws en andere weetjes kunnen vinden over de favoriete onderwerpen van de moderne man. Zo’n mannenblog is er op elk moment van de dag met een gezonde portie blogs over lifestyle voor mannen. Elke man vindt hier bekende onderwerpen terug maar kan zich ook laten verrassen door bijvoorbeeld onbekende gadgets. Ons doel is om met onze mannenblog de moderne man te inspireren als het gaat om fashion, gezondheid, gadgets, entertainment en sport.

Wat lees je op de blog voor mannen?

Elke man is anders en heeft zo zijn eigen interesses. De een wordt helemaal wild van alles wat met auto’s te maken heeft, de ander mist geen enkel nieuwtje als het gaat om sport en weer een ander weet alle ins en outs van de laatste modetrends. Als website voor mannen richten we ons op de moderne gentleman en alles wat hem bezighoudt. De ene blog neemt je mee naar de wereld van tuinieren, de andere blog laat je zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van scheren en dan zijn er nog ontzettend veel andere werelden waarin we een kijkje nemen. Denk aan luxe auto’s, horloges, modieuze kleding, Netflix, drank, reizen en ga zo maar door. Voor ieder wat wils! Om het overzicht te bewaren komen alle posts die op de blog voor mannen verschijnen onder een van de vijf hoofdonderwerpen terecht. Entertainment, mode, gezondheid, gadgets en sport zijn de hoofdonderwerpen die op deze website voor mannen te vinden zijn.

Lifestyle nieuws

Dat staat centraal en is onze core business. Alles wat te maken heeft met lifestyle, daar kun je bij ons voor terecht. We vertellen je er graag meer over:

Entertainment

Binnen het hoofdonderwerp “entertainment” valt alles wat onder andere met series, films, travel en muziek te maken heeft. Laat je op deze plek bijvoorbeeld inspireren voor je volgende vakantie. Wordt het een stedentrip, backpackreis, zon- of skivakantie? Ben je bij de laatste aflevering van je favoriete serie en moet je hard op zoek naar een nieuwe favoriet? Bij het entertainmentnieuws vind je de beste series en films waar je wel even zoet mee bent. Ook de nieuwste releases van de artiesten waar jij weg van bent, vind je op deze plek.

Mode

Haarmode, kleding, schoenen, sieraden en horloges zijn een greep uit de onderwerpen die onder “mode” vallen. Met je uiterlijk maak je die belangrijke eerste indruk en op sommige momenten is deze erg belangrijk. Wat draag je bijvoorbeeld naar een sollicitatiegesprek en met welk horloge steel je de show? Ook wordt wel eens gezegd “schoenen maken de man”. Laat je dan ook inspireren voor de mooiste sneakers en zakelijke schoenen door mensgoodlife.

Gezondheid

Zowel fysiek als mentaal krijgen we met heel wat hectiek te maken. Wat je eet en drinkt heeft invloed op je lichaam maar ook hoe jij in je vel zit, heeft bepaalde consequenties. Tijd om onze kennis over gezondheid te verbreden en te streven naar een gezonde fysieke en mentale gesteldheid.

Gadgets

De snufjes en handigheidjes worden steeds verder ontwikkeld wat tot de meest bizarre gadgets leidt. Camera, computer, apps, games en meer vind je terug onder “gadgets”. Bepaalde handelingen worden vergemakkelijkt en sorry not sorry voor de “die-moet-ik-hebben-momenten”.

Sport

Het hoofdonderwerp “sport” omvat blogs die de sporter in jou naar boven zullen halen maar ook blogs die je meenemen naar de wereld van de professionele sporters onder ons. Fitness, motivatie, trainen, de juiste voeding en meer komt terug onder dit onderwerp.

Beste mannenblog artikelen

Ja het zijn er wel een aantal. Toch hebben we een paar favoriete blogs voor mannen die je gelezen moet hebben:

Deze posts moet je gelezen hebben

De website voor mannen staat boordevol interessante posts voor mannen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets om te kijken op Netflix vind je blogs met de beste Spaanse Netflix series en ook de beste Italiaanse Netflix series. Waarom Spaanse en Italiaanse series? Nou… omdat deze meer dan zeker de moeite waard zijn! Wat de Spaanse series betreft vind je in deze blog 8 Spaanstalige series waar je wel even zoet mee bent. Van de wereldbekende serie La Casa de Papel tot de minder bekende maar zeker steengoede serie Vivir sin Permiso. No worries… je vindt geen spoilers in onze blogs. Wij geven precies de informatie die je nodig hebt voordat je begint met bingewatchen. Wat betreft de beste Italiaanse series hebben we een selectie van 4 gemaakt. Naast de Italiaanse misdaadserie Gommorah vind je nog 3 pareltjes.

Elke man heeft daarnaast behoefte aan een eigen plek. Daar waar comfort het belangrijkste is en alles aanwezig is waardoor de hectiek van de dag verleden tijd is. Een mancave hebben we het over. Als je al zo’n plek gecreëerd hebt kun je hem wellicht nog verbeteren aan de hand van wat handige tips? Moet jouw eigen mancave nog gecreëerd worden? Neem dan zeker even een kijkje bij de gadgets die niet mogen ontbreken in jouw mancave.

Van een hapje en een drankje zijn wij mannen zeker niet vies. Een simpele burger gaat er vaak wel in maar ook zeggen we geen nee tegen verschillende culinaire hoogstandjes. Ook van een bierproeverij, wijnproeverij en andere gezellige gelegenheden gaat ons mannenhart sneller kloppen. Ook zo nu en dan genieten van een heerlijke whisky zien we veel mannen doen. Maar hoe komt dat dan? Waarom houden wij mannen eigenlijk van een whisky op zijn tijd? Lees in ons blog welke factoren hier een oorzaak van zijn.

Laat je inspireren door onze exclusieve selectie blogs voor mannen, enjoy goodlife!

Luxury Lifestyle inspiratie

Ontdek het laatste entertainment-, mode-, gezondheid-, gadgets– en sportnieuws op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.